Walnootolie en frambozenazijn is een onverwachts hemelse combinatie, leerde Oil & Vinegar ons. Een feestje in combinatie met deze pastasalade met linzenpasta, rode biet, spinazie en pastinaak. Ingrediënten 4 el Walnootolie 3 el Frambozen Azijn 250 g rode biet 50 g Veggie Pasta 50 g babyspinazie 1 pastinaak 50 g geitenkaas blanc walnoten glazen pot (Pure Food Inside Jar) Bereiding 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Snijd de pastinaak in plakjes en meng de plakjes met 1 eetlepel Walnootolie. 3. Verdeel de plakjes over een met bakpapier belegde bakplaat en rooster ze 20 minuten in de oven. 4. Kook de rode bieten en snij ze in kleine blokjes. 5. Kook de Veggie Pasta volgens de verpakkingsinstructies. 6. Snijd de babyspinazie in reepjes. 7. Meng 3 eetlepels Walnootolie met 3 eetlepels Frambozenazijn. Giet dit mengsel in een glazen pot en vul de pot dan achtereenvolgens met rode biet, pasta, pastinaak, spinazie, verkruimelde geitenkaas en bovenop een handje gehalveerde walnoten.
Heb jij dit recept gemaakt?
Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Instagram of Twitter. Laat ons ook weten wat je er van vond. We zijn benieuwd!
Op zoek naar meer pastasalades? Lees dan dit artikel met onze favoriete vegetarische pastasalades!
Lees ook

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 28 August 2025
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
Het einde van de zomervakantie is in zicht
- Karlijn Swaen

- 04 September 2025
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.