Nieuwe ontdekkingen #13
Isabel Boerdam

Nieuwe ontdekkingen #13

zaterdag 15 juli 2017
https://www.youtube.com/watch?v=Yzvz8wg1bmg&feature=youtu.be

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: SprIce groente-waterijsjes van &samhoud food, calorie-arme BBQ sauzen van 2Bslim, vegan & glutenvrije chocolade van SoFree, Japanse Matcha van Biotona en echte culinaire Opperdoezer Rondes!

De top 5 van deze week

  1. SprIce groente-waterijsjes van &samhoud food: te gekke gezonde, calorie-arme waterijsjes, gemaakt op basis van kommen & limoen of wortel & sinaasappel, gezoet met een beetje honing. Aanrader voor de warme zomerse dagen!

  2. Calorie-arme BBQ sauzen van 2Bslim: vegetarische BBQ sauzen, vetvrij en suikervrij met slechts 1 calorie per dosering. Prima gezonde BBQ sauzen dus! In de smaken: Sweet Chili, Barbecue, Cocktail, Yonnaise, Knoflook, Balsamico en Caesar (ook vega!).

  3. Japanse Superior Matcha van Biotona: echte Japanse thee, inclusief de positieve invloed op de gezondheid! Gemaakt van de jonge theeblaadjes van de beste kwaliteit, voor de oogst in de schaduw gehouden voor de intense groene kleur. Het resultaat is romig, smaakvol en verrassend. Echt een keer proberen!

  4. Vegan & glutenvrije SoFree chocolade: ben jij een lactose intolerante chocolade-addict? No problem! Het Engelse merk SoFree maakt een fantastische reeks chocolade zonder lactose en zonder gluten. Ze hebben ook een variant die gezoet is met kokosbloesemsuiker, dus die is helemaal free from! Ook andere favoriete combinaties zijn beschikbaar zoals super puur, met mint, met sinaasappel en zelfs wit. YUM!

  5. Culinaire Opperdoezer Rondes: deze bijzondere aardappeltjes komen uit het kleine dorpje Opperdoes waar ze sinds 150 jaar in staat zijn om een stevige, romige aardappel te kweken die gezien wordt als de meeste culinaire aardappel in Nederland. Alleen de aardappels afkomstig van deze 160 hectare land mogen deze eervolle naam dragen. Die moet je gegeten hebben!


Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Lees ook

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
  • 28 August 2025

Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend

Het einde van de zomervakantie is in zicht

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
  • 04 September 2025

Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem

Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.