Nieuwe ontdekkingen #1
Isabel Boerdam

Nieuwe ontdekkingen #1

zaterdag 14 januari 2017
https://www.youtube.com/watch?v=iN0gQOt0kNY

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In 'Nieuwe ontdekkingen' deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: de vlog-camera van Nikon, I sea pasta & I sea bacon van Seamore, avocadoproducten van MIRA, pure voedingssupplementen van Royal Green en natuurlijke geneesmiddelen van Physalis.

De top 5 van deze week

  1. De vlog camera van Nikon: coolpix A900

  2. I sea pasta & I sea bacon van Seamore: pasta en bacon gemaakt van 100% zeewier

  3. Avocado-olie en avocado-boter van MIRA: gezond en vol met Omega 3, 6, en 9

  4. Voedingssupplementen van Royal Green: pure Whey Proteine Isolate, Ijzer en Algenolie

  5. Geneesmiddelen van Physalis: natuurlijke suikervrije hoestsiroop, keelpastilles, keelspray en neusspray


Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Lees ook

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
  • 15 September 2025

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist

De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
  • 08 September 2025

Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?

Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.