Nieuwe ontdekkingen #24
Rosa Kuijpers

Nieuwe ontdekkingen #24

zondag 13 mei 2018
Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Bigger Than Mack Guru Saus, Van Blik vegetarische curry, Yoyo Bear snoepjes, Mangiamo Kruidenzout en Nakd fruitrepen. 

Bigger Than Mack Guru Saus: De zomer staat weer voor de deur, en dat betekent lange zomeravonden barbecuen met groentes en vleesvervangers, salades en stokbroodjes. YUM! In de serie van Saus Guru vindt je authentieke Amerikaanse BBQ sauzen, maar ook sauzen van Hollandse bodem met een vleugje Guru.

 

Van Blik: Een makkelijk en snel gezonde maaltijd op tafel? Van Blik heeft drie heerlijke varianten, waaronder deze vegetarische variant curry madras. Je hoeft het enkel en alleen op te warmen in een pannetje, ét voila! Een heerlijke maaltijd. Super spicy en smaakvol, en goed te combineren met gekookte rijst. Voeg er naar eigen smaak nog extra groenten aan toe zoals sperzieboontjes of bloemkool roosjes.

 

Yoyo Bear: Yoyo bear snoeprolletjes zijn vrij van geraffineerde suikers, perfect voor in de lunchtrommel en als verantwoord tussendoortje voor onderweg. Deze strawberry variant smaakt heerlijk zoet en naar pure aardbeien.

 

 

Mangiamo Kruidenzout: Deze heerlijke delicatesse kruidenzout is van Mangiamo!  Deze zout past thuis is vele soorten gerechten. Een echte smaakmaker!

 

 

 Nakd fruitrepen: Deze puur natuurlijk fruit repen zijn glutenvrij, suikervrij, maar ook vegetarisch, veganistisch en vegan. Een gezond, gemakkelijk én heerlijk tussendoortje voor op het werk, voor of na het sporten of lekker bij de thee en koffie. De pecan pie en cashew cookie zijn heerlijk zoet en knapperig door de aanwezige stukjes noot.

 

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Lees ook

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
  • 28 August 2025

Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend

Het einde van de zomervakantie is in zicht

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
  • 04 September 2025

Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem

Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.