Kruidenfritatta met machedoux
ZTRDG

Kruidenfritatta met machedoux

zaterdag 03 december 2016
Een super makkelijk en smakelijk recept met een ware overdaad aan smaak door het gebruik van héél veel kruiden. Platte peterselie, kervel, knoflookbieslook, dille: het kan er allemaal bij. De milde geitenkaas geeft het gerecht een romig karakter en zorgt voor een subtiel zuurtje.

Wat heb je nodig?
geitenkaas
8 eieren
flinke bos verse groene kruiden (platte peterselie, kervel, knoflookbieslook, dille)
zout en peper
knapperig brood voor erbij

Hoe maak je de kruidenfritatta?

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts dan de eieren. Hak vervolgens 2/3 van de kruiden fijn en roer dat samen met de peper en zout door het eimengsel. Doe het eimengsel in de pan, snij de geitenkaas in plakjes en leg deze op het eimengsel. Zet circa 30 minuten in de oven, bestrooi met de overige kruiden en serveer met knapperig brood.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras mij dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd!

 

Lees ook

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
  • 15 September 2025

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist

De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
  • 08 September 2025

Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?

Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.