

Deze zomerse ‘Ensalade de tomate y carbanzos’ is een van de vele lekkere tapasgerechten van Johan Björkman. Zijn kookboek ‘Tapas de Verduras’ is vers van de pers en staat vol vegetarische tapas, dus wij stonden te springen om deze frisse tomatensalade met kikkererwten te maken. Deze salade is super snel, gezond en vol van smaak, wat ons betreft een echte topper!
Ingrediënten
Voor
personen
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Meng de olijven, tomaten, kikkererwten, ui en bladpeterselie in een kom.
Stap 2
Voeg de sherryazijn, olijfolie en wat zout en peper toe.
Stap 3
Schep de salade op een schaal of bordjes.
Wat vond jij van deze frisse tomaten-kikkererwtensalade?
Deel het met ons op de website, Facebook of Instagram. Wij zijn benieuwd!
Lees ook

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 28 August 2025
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
Het einde van de zomervakantie is in zicht
- Karlijn Swaen

- 04 September 2025
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.