Tofu fajita wraps
Joris de Kock

Tofu fajita wraps

zaterdag 28 december 2024
Naar recept

Deze wraps van onze gastblogger Joris de Kock combineren pittige tofureepjes en licht verkoolde paprika's, gewikkeld met sla, ingelegde uien en sriracha-mayo, voor een smaakvolle maaltijd. Heerlijk voor een snelle maaltijd, en laten we eerlijk zijn: dat is wel fijn na al die feestdagen drukte!

Ingrediënten

Voor

4

personen

Ingrediënten voor de fajita wraps

Tip*!


Als je het minder pittig wilt kun je minder habanero-poeder toevoegen!

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit wat olie op hoog vuur in een pan. Voeg de tofureepjes toe en bak tot elke zijde goudbruin is.

Stap 2

Voeg de paprikareepjes en de kruiden toe. Meng goed en bak tot de paprika's licht verkoold zijn.

Stap 3

Leg op elke wrap een laagje sla, gevolgd door het tofu-paprikamengsel, ingelegde uien en een royale drizzle sriracha-mayo.

Stap 4

Rol de wraps op en toast elke zijde kort in de pan om ze te sluiten en een beetje knapperigheid toe te voegen.

Stap 5

Snijd de wraps doormidden en serveer direct.

Wil jij zien hoe Joris het zelf maakt?

Heb jij dit recept voor deze wraps gemaakt?

Laat het ons weten in een reactie, op Facebook of op Instagram. We zijn benieuwd! Vind meer inspiratie op onze 'How to Tofu'-pagina!

In dit artikel vertellen we je alles over tofu! Meer leren over de verschillende soorten tofu? Dat lees je in dit artikel!

Weet je dat allemaal al? Dan delen we in dit artikel nog tips over hoe je goed met tofu kunt koken.

Op zoek naar meer favoriete recepten met tofu? Lees dan eens dit artikel!

Lees ook

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
  • 28 August 2025

Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend

Het einde van de zomervakantie is in zicht

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
  • 04 September 2025

Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem

Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.