
Ingrediënten
Voor
personen
Ingrediënten
Ingrediënten voor de zelfgemaakte pesto
Benodigdheden

Bereidingswijze
Stap 1
Bereid de broodjes volgens de instructies op de verpakking.
Stap 2
Gebruik een kwast om de courgettelinten met olijfolie te bestrijken en breng op smaak met zout en peper. Verhit een grillpan op middelhoge temperatuur en grill de courgettelinten 6 minuten totdat er bruine strepen ontstaan. Keer halverwege om.
Stap 3
Verhit een koekenpan op middelhoge temperatuur en rooster de pijnboompitten in 6 minuten goudbruin. Schud de pan regelmatig zodat de pijnboompitten evenredig geroosterd worden.
Stap 4
Doe alle ingrediënten voor de pesto in een keukenmachine en mix tot een glad geheel. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de robuuste broodjes over de borden. Snijd ze open en besmeer de onderste helften met Quorn Vegan Spread Filet Americain Style. Leg vervolgens de botersla en gegrilde courgette op de broodjes, gevolgd door de geroosterde pijnboompitten. Garneer met een zigzaggende beweging de pesto over de broodjes en leg de bovenste helft er bovenop. Serveer direct.
Heb jij dit recept gemaakt? Wat vond je ervan?
Laat het ons weten in een bericht via de website, Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!
Lees ook

- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
1 Reacties
Quorn Vegan Spread Filet Americain Style is het goorste wat ik ooit heb gegeten
11:36 19 januari 2024Hi, Oei, hopelijk valt de volgende vleesvervanger wel in de smaak ;) Liefs, Bibian
11:36 19 januari 2024Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.