Groene tofu is het kookboek van Amelia Wasiliev. In dit boek laat zij zien dat tofu echt niet alleen geschikt is voor bij het diner. Tofu-ontbijtjes, bij- en voorgerechten, hoofdgerechten en desserts: maak kennis met de veelzijdigheid van tofu! Vandaag delen wij het snelle en simpele recept voor een smakelijke tofu-chocopasta!
Ingrediënten
10 minuten voorbereiden
minuten koken
Voor
4
personen
Voor 150 ml
Bereidingswijze
Stap 1
Meng de hazelnoten in de keukenmachine tot een pasta. Doe de overige ingrediënten erbij en meng tot een glad mengsel. Doe in een pot en zet minstens 8 uur in de koelkast tot stevig.
Heb jij dit recept of een ander recept uit Groene tofu gemaakt? Wat vond je ervan?
Laat het ons weten in een bericht via de website, Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!
Op zoek naar meer tofu-inspiratie? Neem een kijkje op onze 'How-toTofu'-pagina!
Lees ook

Recepten
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.