Eens in de zoveel tijd doet de gelegenheid zich voor waarbij je helemaal uit wilt pakken. Het mooiste servies wordt uit de kast gehaald, de tafel wordt gedekt en de meest bijzondere wijnen worden bij de gerechten geserveerd. Én het één na het andere mooie gerecht verschijnt op tafel. Graag serveren wij dan iets bijzonders voor onze gasten, dat er uit ziet als een kunstwerk op zich. Maar hoe maak je zo'n gerecht? Wij hebben 5 vegetarische sterrenrecepten voor je op een rijtje gezet. Dit keer ben jij de sterren-chef en wat zullen jouw gasten onder de indruk zijn!
- 29 February 2016
Vega voorgerecht Librije's Atelier
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken
- Lieske van der Waals
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘avocado met baharat en arisjok’, door kook- en wijnschool Librije’s Atelier in Zwolle.
- 01 February 2016
Vegetarisch recept van Karel V
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken
- Lieske van der Waals
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor Tom Yam met wakame, gemberbier, krokante rijst en gemberscheuten door Grand restaurant Karel V in Utrecht.
- 01 October 2015
Vega recept van Da Vinci
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken
- Isabel Boerdam
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘Cannelloni met jonge geitenkaas en groenten’, door restaurant Da Vinci in Maasbracht.
- 24 September 2015
Vega recept van Ron Gastrobar
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken
- Isabel Boerdam
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘Flammkuchen met violet artisjok, olijf, oesterzwam en aioli’, door restaurant Ron Gastrobar in Amsterdam.
- 17 September 2015
Vega recept van Parkheuvel
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken
- Isabel Boerdam
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘Westlandse tomaat’, door restaurant Parkheuvel in Rotterdam.
Lees ook

- 28 August 2025
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
Het einde van de zomervakantie is in zicht
- Karlijn Swaen

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
1 Reacties
Super mooie en lekkere gerechten
12:13 19 januari 2024Hi Geeske, Wat fijn om te horen, heel veel plezier met het maken van onze recepten! Liefs, Tessa
12:13 19 januari 2024Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.