TRENDING: Watermeloen pizza nectarine & pistache
Miriam Groot

TRENDING: Watermeloen pizza nectarine & pistache

zondag 29 oktober 2017
Watermeloen met kokosyoghurt en fruitige toppings gaan supergoed samen. Wat is er nu beter dan een groot, verfrissend en dorstlessend stuk watermeloen als toetje of ontbijt? Nu is watermeloen al heerlijk van zichzelf, maar het kan nooit kwaad om er wat leuks mee te doen. Een watermeloen pizza is leuk en makkelijk om te maken en gegarandeerd een succes op feestjes. Je kunt eindeloos variëren met toppings, maar hier alvast een suggestie: pizza met nectarine en pistachenoten!

Wat heb je nodig voor de pizza?

  • 1 watermeloen

  • kokosyoghurt

  • 2 nectarines

  • een handje pistachenoten


Hoe maak je de pizza?
Snij de watermeloen in plakken van 2-3 centimeter dik. Snij deze vervolgens in driehoeken en smeer hier een dikke laag kokosyoghurt overheen. Beleg met je favoriete toppings en geniet!

Meer watermeloen pizza inspiratie? Zie hieronder. Er volgen meer recepten!


 

Wil je meer van Miriam zien? Check haar Instagram: @plantbasedbrekkie.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

 

Lees ook

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
  • 15 September 2025

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist

De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
  • 08 September 2025

Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?

Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.