Vega borrel: crispy kikkererwten
Isabel Boerdam

Vega borrel: crispy kikkererwten

zaterdag 26 mei 2018
https://www.youtube.com/watch?v=a7OlDNhIX6w

Een snelle vegetarische borrel? Deze crispy kikkererwten zijn nog gezond ook! Je kunt het tevens ook gebruiken als croutons in de soep of salade. Maak jij dit weekend dit voedzame borrelhapje? Scroll dan snel naar onderen en kijk hoe je de rest van jouw borrel kunt winnen. YUM!

Ingrediënten
1 pot Smaakt kikkererwten
2 eetlepels Smaakt zonnebloemolie
1 theelepel Smaakt paprikapoeder
1 theelepel Smaakt komijnzaad
Snufje Smaakt zeezout
Snufje Smaakt pepermix

Extra nodig
Bakplaat
Bakpapier
Schaal
Vergiet

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Giet de kikkererwten in een vergiet en spoel deze af met water. Doe de kikkererwten vervolgens in een kom en voeg hier de zonnebloemolie, paprika poeder, komijnzaad en zout en peper aan toe. Meng dit goed door elkaar. Leg de kikkererwten op een bakplaat en laat ze voor ongeveer 20 tot 30 minuten bakken. Serveer ze in een kom en smullen maar!

Met dank aan Smaakt voor de vega borrelinspiratie!

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

37 Reacties

Nice voor mijn bridal shower volgende maand

12:02 19 januari 2024

Dank voor alle reacties! Er is inmiddels een winnaar van het Smaakt borrelpakket, Nienke gefeliciteerd!

12:02 19 januari 2024

Leuk voor met de meiden!

12:02 19 januari 2024

Mijn voorgang in de revalidatie vieren met mn lieve vrouw!

12:02 19 januari 2024

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.