Quorn
Quorn heeft maar één missie: meer mensen te laten genieten van heerlijke vleesvrije maaltijden! Om dat zo makkelijk mogelijk te maken heeft Quorn een brede lijn aan vleesvervangers, onder andere voor op brood. De producten en spreads zijn perfect om welbekende broodjes van vroeger te moderniseren! En dat ook nog zonder in te leveren op smaak of voedingswaarde. Alle producten uit het assortiment zijn gemaakt op basis van mycoproteïne. Een super-eiwit dat heerlijk smaakt en tegelijkertijd gezond is voor jou en de planeet. Vandaag gebruikten wij de Quorn Vegan Spread Chicken Curry Style om een bijzonder broodje te maken. Dit wil je!
Ingrediënten voor 4 personen 8 plakken volkoren speltbrood 2 verpakkingen Quorn Vegan Spread Chicken Curry Style ½ komkommer, in kleine blokjes 100 g granaatappelpitjes 5 g koriander, fijngesneden Bereidingswijze 1. Verdeel de boterhammen over de borden, leg op elk bord 2 boterhammen open neer en bestrijk met Quorn Vegan Spread Chicken Curry Style. 2. Garneer de sandwiches met de komkommerblokjes, granaatappelpitjes en koriander.
Heb jij dit broodje gemaakt? Wat vond je ervan?
Laat het ons weten in een bericht via de website, Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!
Wil je nog meer lekkere curry recepten ontdekken? Kijk dan eens in dit lijstje met onze 15 favorieten!
Lees ook

- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.