Ingrediënten
Voor
personen
Voor het pistache ijs
Voor de toppings
Zo maak je het zomerse pistache ijs
Stap 1
Doe de pistachenoten voor het pistache ijs in een keukenmachine en maal fijn. Voeg de overige ingrediënten voor het ijs toe en mix tot een romige massa.
Stap 2
Schep het mengsel in een ovenschaal of grote bak en laat het voor minimaal 4 uur opstijven in de vriezer.
Stap 3
Plet ondertussen de helft van de frambozen met een vork tot een grove substantie.
Stap 4
Vul een hoog glas met een laagje frambozenpuree, gevolgd door een bolletje pistache ijs, een laagje grof gehakte pistachenootjes en wat geschaafde pure chocola. Herhaal deze volgorde nog een keer en sluit af met wat hele frambozen. Herhaal dit voor de overige glazen. Serveer de parfaits direct.
Heb jij dit zomerse pistache ijs ook gemaakt?
Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. Wij zijn benieuwd!
Lees ook

- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.