De natte, koude herfst schreeuwt om een recept met herfstsmaken. En laten wij nu hét perfecte recept voor je hebben! Deze bagel met ovengeroosterde tomaatjes en artisjok is door de zachte artisjok en de zoete smaakvolle tomaat jouw lichtpuntje op een druilerige herfstdag. En met de frisse Violife Creamy Original zo makkelijk om plantaardig te maken. Het is immers World Vegan Month. De Creamy Original heeft een verbeterde receptuur en is dus nu nog romiger, smaakvoller en smeerbaarder. Met wie eet jij deze bagel op?
Ingrediënten
voor 2 bagels
2 vegan bagels
1 verpakking Violife Creamy Original
250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
150 g artisjokharten op water, in kwarten
5 g krulpeterselie, fijngesneden
2 tl oregano gedroogd
olijfolie
zout en peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verdeel de cherrytomaatjes met een scheut olijfolie, de oregano en het zout en peper in een ovenschaal en rooster 25-30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
- Breng de artisjokharten op smaak met olijfolie, zout en peper en voeg deze, wanneer de tomaatjes nog 10 minuten moeten roosteren, toe aan de ovenschaal.
- Bereid de bagels volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de bagel open en besmeer de onderkant royaal met Violife Creamy Original. Verdeel de artisjokharten en de zongedroogde tomaatjes over de bagel en garneer met peterselie. Serveer direct!
Heb jij deze vegan bagels gemaakt? Wat vond je ervan? Laat het ons weten in een reactie op het blog of op Facebook of tag ons op Instagram met @dehippevegetarier of #dehippevegetarier. Wij zijn benieuwd!
0 reacties