...

All day breakfast bij Wild & The Moon

door | 1 apr 2022 | Amsterdam, De Hippe Vegetariër, Hotspots, Ontbijt, Vegan, Voor elke dag

Print Friendly, PDF & Email

Breakfast-lovers opgelet! Klinkt het jou als muziek in de oren wanneer je ergens de hele dag ontbijt kan bestellen? Dan hebben wij dé plek voor jou gevonden. Sinds kort heeft Wild & The Moon haar deuren geopend in het bruisende stadsgedeelte De Pijp in Amsterdam. Wij gingen er langs en mochten gerechten proeven. Lees hier wat wij ervan vonden!

Wild & The Moon
Misschien ken jij Wild & The Moon al vanuit Parijs. In het hart van Parijs is dit restaurant een ware hit en heeft het concept onlangs haar deuren geopend in Amsterdam. Je vindt dit restaurant op de Van Woustraat midden in de Pijp! Bij Wild & The Moon draait het om 100% veganistische gerechten en juices, die goed zijn voor mens en natuur. Alles in dit restaurant is plasticvrij en biologisch én er wordt gebruik gemaakt van lokale producten waar mogelijk. Daarnaast is alles er vrij van gluten, toevoegingen, conserveringsmiddelen en geraffineerde suikers. Hoe lekker klinkt dit! Bij Wild & The Moon verkopen ze hun eigen merchandise, in de vorm van tassen en shirts. Daarnaast verkopen ze ook vers gemaakte granola en hun eigen superfood blends!

Bediening & publiek
Bij binnenkomst is het rustig. Dit komt niet alleen door de rust die dit restaurant uitstraalt, maar ook het tijdstip waarop wij langskwamen. Dit was precies tussen ontbijt en lunch in. Naast ons zit iemand op zijn laptop te werken en in de hoek zitten twee meiden gezellig bij te kletsen onder het genot van een kop koffie. Af en toe komt er iemand binnen die een koffie to-go meeneemt of een juice voor onderweg besteld. Want ja, ook dit is mogelijk bij Wild & The Moon. Je bestelt je eten en drinken aan de bar, wat vervolgens naar je tafel wordt gebracht. Er zijn zo’n 6 tafeltjes ter beschikking, dus heel groot is het niet! Dit zorgt voor een intieme en rustige sfeer, wat wij erg prettig vonden. Het personeel straalt dit ook uit. Alles is gewoon erg relaxed, op de goede manier. 😉

Interieur & sfeer
Wild & The Moon vestigt zich in Amsterdam, midden in de Pijp. Het bevindt zich in een hoekpand aan de levendige Van Woustraat. Door het verkeer wat voorlangs rijdt heeft Wild & The Moon geen terras. Alle drukte van buiten verdwijnt op het moment dat je het pand binnenloopt. Door het gebruik van lichte kleuren en natuurlijke materialen creëert Wild & The Moon een oase van rust. In de toonbank vind je een vitrine met eigen gemaakte taarten en snacks. Dit maakte ons ontzettend hebberig!

Menu
Zoals de titel van dit artikel al aangeeft kun je goed terecht bij Wild & The Moon wanneer je van ontbijt houdt. Er zijn verschillende bowls en smoothies verkrijgbaar en een aantal dagrecepten. Zo kozen wij voor een açai bowl met eigen gemaakte granola en een broodje Bahn Mi. Dit broodje was een special van het moment en werd warm geserveerd op een glutenvrij broodje. Beide maaltijden zaten bomvol smaak en waren echt ontzettend lekker. Je proeft dat alles vers is bereid en daarmee scoort Wild & The Moon punten. Daarnaast dronken we een Coffee Latte met amandelmelk en een Vegan Bullet Proof coffee gemaakt met kokosolie. Wij sloten af met een blueberry scone geserveerd met vanillesaus. Deze scone sloot onze maaltijd echt perfect af en zorgde ervoor dat wij verzadigd de deur uitliepen. Doordat er bij Wild & The Moon de hele dag door ontbijt wordt geserveerd zijn de porties niet mega groot. Maar weet überhaupt nog iemand wat de juiste portiegrootte is tegenwoordig?

Ervaring
Wij hebben het eten bij Wild & The Moon ervaren als een fijne plek, waar je rustig kunt bijkletsen of een koffie kan halen voor onderweg. Dit restaurant is erg geschikt om in alle rust te genieten van een heerlijk ontbijtje. Of om met een kop koffie aan school of werk te kunnen zitten. Wij raden het iedereen aan om eens langs te gaan op de Van Woustraat.

Wild & The Moon – Van Woustraat 138, 1073 LT Amsterdam – https://www.wildandthemoon.nl/

Tip! Sinds kort hebben ze er een tweede locatie bij! Namelijk op de Amsterdamse Zuidas (Arnold Schönberglaan 9), pal naast Station Zuid. Na het openen van de eerste vestiging in De Pijp, is het een nieuwe ambitie om de groene harten van zakelijk Amsterdam te winnen!

Ben jij wel eens bij Wild & The Moon geweest? Hoe heb jij dit bezoek ervaren? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd! 

 

Summary
All day breakfast bij Wild & The Moon
Article Name
All day breakfast bij Wild & The Moon
Description
Breakfast-lovers opgelet! Sinds kort heeft Wild & The Moon haar deuren geopend. Wij mochten bij ze langs. Lees hier wat wij ervan vonden!
Author
Karlijn Swaen

Karlijn Swaen

Hoofdredacteur at De Hippe Vegetariër
Karlijn mag zich een ware foodie noemen. Ze is vaak in de keuken te vinden en vindt het heerlijk om haar vrienden en familie een nieuw gevonden recept voor te schotelen. Karlijn is een enorm gezelligheidsdier en houdt ervan om in haar vrije tijd actieve dingen te doen, het liefst met de benodigde bezoekjes aan een lunchroom. Een leuk feitje over Karlijn; met een kopje koffie maak je haar altijd blij!
Karlijn Swaen

Latest posts by Karlijn Swaen (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt