Ingrediënten
Voor
personen
Ingrediënten
Voor de dressing
Bereidingswijze
Stap 1
Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking en laat afkoelen.
Stap 2
Kook de doperwten 10 minuten in ruim kokend water. Voeg na 3 minuten de tuinbonen toe. Giet af en zet apart.
Stap 3
Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoge temperatuur en rooster de pecannoten in 5 minuten.
Stap 4
Meng de ingrediënten voor de dressing in een kom. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Doe de avocado, bulgur, druiven, tuinbonen, doperwten, biet en rucola in een kom en voeg de dressing toe en hussel het geheel door elkaar. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de salade over de borden en garneer met de pecannoten en avocadoblokjes.
Heb jij deze groene salade gemaakt?
Tag ons in jouw creatie op Instagram of Facebook. Of laat een reactie achter! Wij zijn benieuwd!
Lees ook
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.