...

NIEUW GRATIS E-BOOK: Volwaardig Vegan

door | 3 jan 2022 | Adv, De Hippe Vegetariër, In mijn keuken, Kookboeken, Vegan

Print Friendly, PDF & Email

Het is Veganuary! Een goed moment om te experimenteren met de wereld van plantaardig eten. Veel mensen vragen zich af hoe ze plantaardig kunnen eten en tegelijkertijd alle voedingsstoffen binnen kunnen krijgen die ze nodig hebben. Daarom ontwikkelden wij het Volwaardig Vegan e-book van De Hippe Vegetariër! Een digitaal boek vol vegan inspiratie voor verschillende momenten van de dag. Hiermee laten we je zien hoe leuk, voedzaam én lekker plantaardig eten kan zijn! Op deze manier kom je easy peasy Veganuary door.

Psst… we geven je een kleine sneak peek!

Lekker én gezond!
In dit receptenboekje vind je 20 geheel plantaardige recepten. Begin de dag goed met één van de 5 ontbijtrecepten, maak een feestje van de lunch door middel van 5 lunchrecepten en trakteer jezelf op één van de 10 (!) heerlijke dinergerechten. Van pancakes tot gadogado en van een luxe VLT-sandwich tot shakshouka: dit wil je. De recepten bestaan uit verschillende eiwitbronnen, zitten boordevol groenten en zijn rijk aan vezels. Op deze manier krijg jij moeiteloos je voedingsstoffen binnen, zonder in te leveren op de smaak. Wat wil je nog meer?!

Voor iedereen: van jong tot oud
Of je nou al plantaardig eet of net begint met experimenteren in de plantaardige keuken, deze recepten zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn dan ook gemaakt voor 4 personen, maar je kunt ze natuurlijk makkelijk omrekenen naar meer of minder personen. Ook zijn de recepten voorzien van de voedingswaarden, zodat je precies kunt zien wat je binnenkrijgt! Zo kan je de gerechten nog beter afstemmen op je gezelschap of op hoe de rest van jouw dag eruit ziet.

Hoe werkt het?
Deze maand is het ‘Volwaardig Vegan’ e-book gratis te downloaden, in het kader van Veganuary! Grijp dus nu je kans en haal hem gratis in huis. Hoe? Door hem voor €0,00 te ‘kopen’ in de webshop. De enige volgende stap is je naam en e-mailadres achterlaten. Op deze manier ontvang je namelijk niet alleen gratis het e-book, maar word je ook wekelijks op de hoogte gehouden van de lekkerste vega(n) recepten, kookboeken en hotspots via onze nieuwsbrief. Klik dus snel op deze link en start jouw (vegan) avontuur!

Heb jij een recept gemaakt uit het ‘Volwaardig Vegan’ e-book? Welke is jouw favoriet? Laat ons weten wat je ervan vindt in een reactie, via Instagram of Facebook. Wij zijn benieuwd!

 

Summary
NIEUW GRATIS E-BOOK: Volwaardig Vegan
Article Name
NIEUW GRATIS E-BOOK: Volwaardig Vegan
Description
Het nieuwe e-book 'Volwaardig Vegan' van De Hippe Vegetariër bevat 20 heerlijke, eiwitrijke én vezelrijke recepten voor iedereen!
Author
Caroline Prins

Caroline Prins

Eindredacteur at De Hippe Vegetariër
Caroline heeft een passie voor schrijven, reizen en fotografie. Haar grootste hobby: lekker (plantaardig) eten met vrienden! Op reis gaat Caroline op zoek naar de meest fotogenieke, onontdekte tentjes en plekjes van de stad.
Caroline Prins

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt