Print Friendly, PDF & Email

4.5/5 - (6 stemmen)
Afgelopen jaar was weer een veelbewogen jaar. Beginnend, en nu ook helaas weer eindigend, in een lockdown, maar dit mag de pret van onze hoogtepunten van het jaar 2021 niet drukken. Want dit waren er nogal wat! In dit artikel lees je welke gebeurtenissen het team van De Hippe Vegetariër als hoogtepunt hebben ervaren en waar wij naar uitkijken in het jaar 2022.

Terugblik van Isabel
2021 was weer een bijzonder jaar voor De Hippe Vegetariër! Het team is enorm uitgebreid, ons Instagram-kanaal is in een nieuw jasje gestoken, we zijn gestart met een e-book-reeks waar we heel trots op zijn, en maken tegenwoordig allemaal toffe video’s voor TikTok en Instagram. Vinden wij heel leuk om te doen, en jullie hopelijk heel leuk om te zien! Daarnaast zijn we aan de slag geweest met… jawel… ons derde kookboek! Deze zal in maart 2022 tijdens de Nationale Week Zonder Vlees gelanceerd worden. De titel houden we nog héél even geheim 😉 Dat betekent dat we 2022 nu al gaan starten met een hoogtepunt, we kunnen niet wachten! Tot slot aan al onze lezers en volgers: dank jullie wel, samen maken we iedere dag een verschil door te kiezen voor de verrassende vega(n) keuken. Op naar een mooi en vooral ook lekker jaar! Liefs, Isabel

Terugblik van Lieske
We hebben hele mooie dingen gemaakt dit jaar, met als kers op de taart: het Veggie Christmas e-book. Ontzettend leuk om samen met betrokken merken een receptenboekje te maken om zoveel mogelijk Nederlanders te inspireren om dit jaar te kiezen voor vega(n) deze kerst. In 2022 kijk ik uit naar, naast mensen te inspireren via het blog, ook via Instagram reels en TikTok mensen te inspireren! Zo inspireren we nog meer mensen om vaker voor vegetarisch te kiezen! 

Terugblik van Daniëlle
Als ik voor mezelf kan spreken, 2021: it’s been a ride! Midden in mijn afstudeerjaar ben ik aangenomen als Food Content Junior bij Green Food Lab en vol enthousiasme teruggekeerd (want dit was niet mijn eerste keer, haha) op de redactie van De Hippe Vegetariër. Vanaf de eerste week heb ik samen met het Food team onwijs mooie projecten gedaan, die prachtig staan te shinen op de Instagram feed van De Hippe Vegetariër. Maar dat niet alleen, 2021 hebben we onwijs mooi afgesloten met het Veggie Christmas e-book, vol heerlijke en feestelijk kerstrecepten! En komend jaar? Ik heb er een goed gevoel over, we hebben geen controle op wat er precies gaat gebeuren. Ik ga er lekker cliché met mijn goede voornemens een enthousiast, leuk en verrassend 2022 van maken!

Terugblik van Robin
Er waren in 2021 te veel hoogtepunten om op te noemen, maar om er toch een paar uit te lichten: het vegan valentijnsmenu, de geweldige receptjes voor Zespri en Bonduelle en de gezondste en beste vleesvervanger tests! Voor volgend jaar kijk ik uit naar nóg meer mensen te inspireren om een dagje plantaardig te eten door middel van heerlijke recepten! 

Terugblik van Caroline
Wat een jaar! In juni begon ik met mijn stage bij Green Food Lab, waar ik al snel eindredacteur van De Hippe Vegetariër werd. Ik mocht genieten van het testen van heerlijke vleesvervangers, goede restaurants en bovenal: het schrijven van artikelen en het redigeren van teksten! Het waren onwijs leuke maanden, welke we ook nog eens met een knaller hebben afgesloten: het Veggie Christmas e-book. We hebben er, met het hele team, hard (en met veel plezier!) aan gewerkt. Ik ben trots op het resultaat en ik kijk uit naar de projecten die nog komen gaan. Mijn doel voor 2022? Nog meer mensen inspireren en laten zien dat plantaardig eten écht heel lekker is, hihi. 😉 Maar nu eerst: oud en nieuw vieren en nagenieten van een fantastische periode. Tot volgend jaar!

Terugblik van Suzanne
In 2021 ben ik begonnen als stagiair bij De Hippe Vegetariër dus dat is natuurlijk een hoogtepunt voor mij!! Ik kijk heeeeel erg uit naar 2022 omdat ik al een tijdje bezig ben met een leuk projectje voor Veganuary! Daar horen jullie vast snel meer over, maar hou ons zeker in de gaten 🙂

Terugblik van Karlijn
Twintig eenentwintig, het jaar dat ik mocht starten als stagiaire bij De Hippe Vegetariër. Gelijk één van mijn hoogtepunten, want wat een fantastisch bedrijf en heerlijk team! Een al eerder benoemd hoogtepunt, want ik denk dat die voor iedereen hoog zit, is het Veggie Christmas e-book. Samen met het team staan ploegen in de keuken schept toch een andere band dan de hele dag achter onze schermen, haha! Voor 2022 verwacht ik af te studeren en daarna als voedingsdeskundige het werkleven in te stappen. Ook hoop ik toch stiekem wel een beetje dat corona ons eindelijk met rust zal laten en we weer de gezelligheid mogen opzoeken met elkaar!

Hoe kijk jij terug op 2021? Was dit het jaar van ups en downs, of misschien wel jouw beste jaar ooit?! Deel jouw terugblik in een reactie op het blog, op Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
Hoe kijkt team De Hippe Vegetariër terug op het jaar 2021?
Article Name
Hoe kijkt team De Hippe Vegetariër terug op het jaar 2021?
Description
In dit artikel lees je welke gebeurtenissen wij als hoogtepunt in 2021 hebben ervaren en waar wij naar uitkijken in het jaar 2022!
Author