Launchparty DHV
Isabel Boerdam

Launchparty DHV

zaterdag 24 augustus 2013
Als echte Hippe Vegetariër grijp ik graag iedere gelegenheid aan om een feestje te geven en samen met mijn vrienden en vriendinnen te genieten van lekkere hapjes, drankjes en elkaars gezelligheid. Om die reden kon ik het niet laten om ook de start van mijn blog feestelijk in te wijden op de Amsterdamse grachten onder het genot van de meeste originele veggie cocktails! Super weinig calorieën en toch smaakvol en kleurrijk, kortom  een hippe vegetarische skinny bitch. Benieuwd naar de recepten? Kijk hier! Met heel veel dank aan mijn lief die deze al om 09.00 'smorgens met mij stond te brouwen...

Als mijn blog net zo’n succes wordt als dit heerlijke lanceringsfeest dan mag ik mijn handjes dichtknijpen. De voorbode is goed! Wat begon als een feestelijke boottocht ontpopte zich tot een diner en een wilde dansavond in Amsterdams beste homoclubs. Dat zijn de vrolijkste feestjes waarbij je aan het begin het einde niet kan voorspellen. Ik heb van iedere minuut genoten en dat was nooit gelukt zonder al die lieve mensen die mij supporten en steunen bij alles wat ik doe en met mijn rijke fantasie bedenk. Daarom grijp ik deze kans aan om hen te bedanken. Allereerst en boven iedereen mijn lief, die mij helpt en aanmoedigt om mezelf te blijven uitdagen, mijn angsten te overwinnen en altijd door te zetten. Mama en papa die mijn plannen ondersteunen, toejuichen en zo nodig bekritiseren. Mijn liefste vrienden en vriendinnen die met eindeloos geduld voor mij klaar staan wanneer ik weer eens druk ben met duizend dingen en die mij altijd weten op te vrolijken of gerust te stellen met hun lach en luisterend oor. Tot slot Oma, die vanaf een afstandje meekijkt en meeleeft en altijd de juiste dingen zegt. Wat een geluksvogel ben ik, zonder jullie had ik het niet gekund!

Met dit lanceringsfeest heb ik mijn blog spetterend ingeluid. Een platform maar ik met liefde op zal schrijven om al mijn passies te delen. Ik zeg het nog maar een keer:

Geniet, smul en heb lief!

Isabel

      


     


     


     

     

2 Reacties

Wat een vrolijkheid en het voordeel van groente cocktails is dat ze je veel energie geven en weinig kater :) succes!

12:24 19 januari 2024

Leuk dat ik je blog ontdek, vega inspiratie is altijd fijn, succes!

12:24 19 januari 2024

Volgende week heb ik zeven creatieve wortelrecepten in petto Esther! Hoop dat ik je kan blijven inspireren!

12:24 19 januari 2024

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.