...

Terugblik: het jaar 2017 van Isabel

door | 31 dec 2017 | De Hippe Vegetariër, Feestdagen, Foto van mijn week

Print Friendly, PDF & Email

De eerste 3 jaar van mijn blog postte ik elke zondag een Foto van de week. Op die manier maakte ik onbewust een te gekke tijdslijn van mijn jaar. Vorig jaar vond ik het tijd voor iets nieuws, ik had simpelweg te veel leuke vegetarische artikelen om te delen, dus mijn foto maakte plaats. Toch vind ik het leuk om aan het einde van het jaar terug te blikken, dus bij deze mijn jaar in foto’s! Dank dat jullie er weer bij waren dit jaar, dank voor het blijven lezen en reageren, en dank bovenal voor iedereen die dit jaar weer een dagje minder vlees gegeten heeft! Liefs, Isabel

Hoe was jouw jaar 2017? Wat waren jouw hoogtepunten? Laat het mij weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. Ik kijk uit naar jullie verhalen!

Summary
Terugblik: het jaar 2017 van Isabel
Article Name
Terugblik: het jaar 2017 van Isabel
Description
Een terugblik op het jaar 2017 van Isabel Boerdam, oprichter van De Hippe Vegetariër. Een overzicht van haar jaar in foto's!
Author
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Latest posts by Isabel Boerdam (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt