...

Get ready for summer detox

door | 30 mei 2015 | Detox, Nieuws

Print Friendly, PDF & Email

Ik voel het aan de zon, aan de wind en aan de vlinders in mijn buik: de vakantieperiode zit er weer aan te komen! Of je nu weggaat of lekker thuis blijft, de terrasjes en de parken lokken en daarvoor wil ik graag fit, energiek en slank zijn! Overdreven of niet, voordat de zomer eraan komt doe ik altijd een beetje extra mijn best. Die laatste winterpondjes mogen er nu wel vanaf, ik kan met lichtere maaltijden de dag door en ik heb veel zin in groente, fruit en verse sappen. Voel jij je nu ook zo? Laten we dan samen nog even hard ons best doen voordat de zomer en de schoolvakanties echt aanbreken: de tweejaarlijkse GRATIS ONLINE SAPPENKUUR! Maandag 29 juni gaan we van start tot en met zondag 5 juli. Nog een maandje geduld dus, maar schrijf hem vast in je agenda. In januari tijdens onze winterkuur meldden maar liefst 3500 mensen zich aan! Doe jij deze zomer ook mee?

GRATIS ONLINE SAPPENKUUR: 29 juni – 5 juli
Op maandag 29 juni gaat de tweejaarlijkse GRATIS ONLINE SAPPENKUUR van start! In samenwerking met gastblogger Jessie Kuipers bied ik een week lang, speciaal voor De Hippe Vegetariër, haar unieke ONLINE sappenkuur aan. Zeven dagen lang, van 29 juni tot 5 juli, vind je de avond van te voren het menu voor die dag online. Als je dit volgt voel je je na een week fris, lekker in je vel en helemaal klaar voor de zomer!

Dus schrijf het nu alvast in je agenda: maandag 29 juni gaan wij een weekje aan de juices en smoothies om helemaal fit, energiek en stralend de zomerperiode in te gaan. Je kan gewoon vanuit huis mee doen! Alle instructies komen gratis jouw kant op.

Meer informatie en de boodschappenlijst volgen in de week van 15 juni, dus houd mijn blog in de gaten!

Nodig je ook je vrienden uit? Dat kan nu via de DETOX-FACEBOOKPAGINA.

En wil je tips en aanbiedingen ontvangen en op de hoogte blijven tijdens de sappenkuur-week? Schrijf je dan nu in voor de detox-update van De Hippe Vegetariër:

[yks-mailchimp-list id=”c6839450f1″ submit_text=”Submit”]

Op naar een fantastische zomer!

Liefs,
Isabel

[divider][/divider]

Disclaimer
Uitsluiting aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid
De informatie over de GRATIS ONLINE DETOX-WEEK is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet altijd uit te sluiten en u dient dan ook niet zonder meer uit te gaan van de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. De sitehouder, kan geen  aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies zelfstandig wijzigen of beëindigen van het volgen van de detox.

Lichamelijke klachten
De geboden informatie kan derhalve niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling (zoals een huisarts, tandarts of psycholoog), maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten, medicijngebruik, gezondheidsproblemen of een buitengewoon intensieve/sportieve leefstijl altijd eerst een (huis)arts.

Zwangerschap
Het beste is om eerst je lichaam te ontgiften en dan zwanger worden. Als je inmiddels zwanger bent dan is het advies om te wachten met ontgiften tot na de zwangerschap en wanneer je gestopt bent met borstvoeding. Je lichaam ontgiften met behulp van sappen is iets anders dan een sap nemen naast de overige voedingsstoffen die je nodig hebt tijdens je zwangerschap. Het dagelijks nemen van een sapje, aanvullend op je gewone eetpatroon is daarom ook geen probleem. Vooral groene smoothies, vol groene bladgroenten, zijn immers de beste bron van foliumzuur, die vooral belangrijk zijn voor zwangere vrouwen.

Summary
Get ready for summer detox
Article Name
Get ready for summer detox
Jessie Kuipers
Volg Jessie

Jessie Kuipers

Eigenaar en detox-expert at JK Bodywork
Jessie is de detox-expert van De Hippe Vegetariër, die als geen ander weet hoe het voelt om je leven om te keren. Zo leidde Jessie een avontuurlijk en wild bestaan, totdat ze het roer omgooide en zich ging verdiepen in spiritualiteit en goede voeding. Dit leidde haar naar Raw Food, de Trager Methode en uiteindelijk naar haar eigen “bodywork” praktijk waarin ze mensen op allerlei manieren helpt om weer het beste uit zichzelf te halen. Samen met Jessie begeleidt Isabel regelmatig een gespecialiseerde detox-week voor lezers op De Hippe Vegetariër.
Jessie Kuipers
Volg Jessie

Latest posts by Jessie Kuipers (see all)

50 Reacties

 1. Lise

  Heey Isabel,

  Ik heb de laatste Detox vol meegedaan met resultaat dus ben dit keer ook weer van de partij. Ik weet alleen dat ik die kokossalade echt niet weg kreeg en zo wat over mijn nek ging. Weet je misschien een alternatief. Of wat was er belangrijk aan die kokossalade dan kan ik misschien zelf iets zoeken.

  groetjes lise

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Dag Lise, wat goed om te horen dat je mee doet! Ik ben bezig om te kijken of ik nieuwe recepten kan ontwikkelen, dus misschien gaat die kokossalade er wel helemaal uit 🙂 Je hoort nog van mij!

   Antwoord
 2. sandra

  hoi, even een vraagje over de boodschappenlijst,er staat 1 radijs is dat een bosje?
  en welke meloen moet ik nemen?
  en die gedroogde tomaten is dat zonder de olie?

  alvast bedankt

  gr sandra

  Antwoord
  • Isabel

   Dag Sandra! 1 radijsje is 1 bolletje, maar waarschijnlijk zul je dus inderdaad een bosje moeten komen. Ik zou je een galia meloen aanraden, maar een andere mag ook hoor. Oorspronkelijk was het watermeloen, maar dat is nu moeilijk te krijgen. Zongedroogde tomaatjes mag met of zonder olie, maakt niet uit! Succes.

   Antwoord
 3. sandra

  hoi isabel,
  ik snap er niks van maar kan jij zien of ik sta ingeschreven.ik heb me aangemeld maar kan dat ook dat ik me op die van vorig jaar heb gedaan?kan jij mij een link geven of iets dergelijks.ik heb wel een boodschappenlijst gezien is dat de goeie of die van verleden jaar

  gr san

  Antwoord
 4. Alies

  Kan ik tijdens deze detox week wel gewoon blijven sporten? Ik zit op rugby, dus best een zware sport. En ik wil me tijdens de training of wedstrijd wel goed blijven voelen. Groet, Alies

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Dag Alies!

   Dag 1 t/m 4 zal het sporten sowieso prima gaan, mogelijk ben je iets sneller buiten adem, maar dat zal wel gaan. Op dag 5 t/m 7 zal het zwaarder worden. Wat je kan doen is op de dagen dat je sport van de smoothies en sappen de dubbele hoeveelheid maken (vaak heb je toch wel over) of een glas nemen voor ontbijt + tussendoor of lunch + tussendoor. Je kan ook best een appel eten als je moet sporten en je niet helemaal fit voelt, dus gewoon goed luisteren naar je lichaam en proberen te werken met de ingrediënten van de lijst. Je mag bijvoorbeeld bijna onbeperkt appels persen, maar die kan je dus ook gewoon eten als je wil en dat voor jou en je sport fijn is.

   Hoop dat dit helpt, succes!

   Antwoord
 5. Amar

  Weeg het niet te zwaar,het valt reuz mee dat Detox
  Zolang dat je gewoon je dagelijk groenten en fruit neemt en wat suplement o.a tarwegras, gember, citroensap ( met water) wat heel goed voor je vet verbranding is , gojibessen, hennepzaden, chia….
  En natuurlijk blijven sporten en buiten komen is en komt alles goed
  Ik heb 3 jaar lang een degelijk bedrijf ( detox en groentensap bedrijf gerund)
  Met gezond groet

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Helemaal mee eens Amar! Dank voor deze positieve toevoeging!

   Antwoord
 6. Pascalle Jacobs

  Kan ik de boodschappen lijst nu al ontvangen ??
  Wil graag meedoen moet ik dan facebook of deze site in de gaten houden ?
  Alvast Bedankt,
  Pascalle Jacobs

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Dag Pascalle, leuk dat je meedoet! Woensdagochtend staat de boodschappenlijst op deze website online. De Detox Facebook-pagina is zeker goed om in de gaten te houden! Hier worden alle vragen en ervaringen uitgewisseld. Succes!

   Antwoord
 7. Cornelia van Slochteren

  Dit is allemaal echt heel naar. Ik hoop dat je er snel mee ophoudt.

  Antwoord
  • Donna

   Cornelia, wat een negatieve en bekrompen reactie. Als je het niks vindt lees je het niet lijkt me. Isabel wat goed dat je alle reacties plaatst ook de onaardige van mensen die 2015 nu al niet zien zitten :). En ik zeg ga zo door ik ben gek op je blog en lees het met veel plezier en bewondering. Succes! Donna

   Antwoord
   • Isabel Boerdam

    Dankjewel Donna voor je lieve woorden 🙂 Van dit soort lezers word ik blij!

    Antwoord
   • Isabel Boerdam

    Op dit soort gesprekken zit ik op mijn blog niet te wachten Cornelia. Dus deze reactie ga ik verwijderen. Succes gewenst in 2015! Groet, Isabel

    Antwoord
 8. Suzanne

  Kun je ook zonder lid te zijn van FB meedoen???
  Dat hoop ik wel! ! 😉
  Fijne website!

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Uiteraard Suzanne, geen probleem! Alle info volgt op deze website, dus goed in de gaten houden 🙂

   Antwoord
   • Suzanne

    Dank je! !!

    Antwoord
 9. Tineke

  Hallo,

  Ik doe ontzettend graag mee! Zou ik misschien alvast de boodschappenlijst kunnen ontvangen?

  Groetjes,
  Tineke

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Dag Tineke, hij komt op veler verzoek woensdag al officieel online! Is dat vroeg genoeg? Hartelijke groet, Isabel

   Antwoord
   • Tineke

    Hallo,

    Bedankt voor je reactie! Dat is helemaal goed!

    Groetjes,
    Tineke

    Antwoord
 10. Freya

  Goedemiddag,

  Waarschijnlijk de meest scherpzinnige vraag van vandaag… Maar waar is uw blog met de boodschappenlijst te vinden?
  Alvast bedankt!

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Dag Freya, die komt online op zaterdag 10 januari. Maar als je hem heel graag eerder wil dan kan ik dat verzorgen hoor 🙂 Maandag 12 januari gaan we van start met de detox, dus we hebben nog even om voor te bereiden 🙂 Groet! Isabel

   Antwoord
   • Freya

    Nou als dat zou kunnen….heel graag!!

    Antwoord
 11. jennifer

  Ik wil mee doen! Maar kan dit wel in combinatie met veel sporten? Ik geef iedere dag gemiddeld 5 uur dansles namelijk 🙂

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Goede vraag Jennifer! Zou je hier contact over op willen nemen met Jessie Kuipers via info@jessiekuipers.com? Zij is de expert op dit gebied en ik werk samen met haar voor de detox. Zij kan je vast van goed advies voorzien hierover! Klinkt super leuk trouwens 🙂

   Antwoord
  • Basje

   Nee natuurlijk niet gek. Eet toch gewoon goed gezond eten. Je gaat toch niet 5 uur dansen op SAP.

   Antwoord
 12. hanneke

  top, ik doe mee…maar hoe schrijf ik me in?? zie ik iets over het hoofd?

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Dag Hanneke! Inschrijven kan via de Facebookpagina: https://www.facebook.com/events/550246878450911/. Dat is de plek om ervaringen te delen en vragen te stellen aan andere deelnemers en natuurlijk aan Jessie en mij 🙂 Daar vind je ook verder informatie over wat je kan verwachten. Laat me weten als je vragen hebt!

   Antwoord
 13. Susan

  Hé, wat grappig! Net besloten om het weekend van 8 januari een reiniging te doen en maandag de 10 de met het hot Belly dieet te starten.
  En nu ‘loop’ ik tegen deze site aan. Veel te zien en te lezen, maar ik denk zomaar dat het een hele mooie aanvullingen aansluiting is.
  Ga in de loop der dagen eens heerlijk deze site door neuzen!

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Wat leuk om te horen Susan! Ik hoop dat je hier mooie inspiratie vandaan haalt 🙂

   Antwoord
 14. Stephanie Azaria

  Yes! Let’s do this!!
  Ik heb er ontzettend veel zin in.

  Antwoord
 15. Martine

  Goed initiatief!!! I’m in!

  Antwoord
 16. Nicole

  Ik doe mee!

  Antwoord
 17. Carli

  I’m in! Heb dan net 5 dagen sapvasten achter de rug. Dit past prima in mijn opbouwschema!

  Antwoord
 18. Natahli

  Poeh ja ik doe mee. Schrok vd weegschaal

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Super Natahli, we gaan ervoor!

   Antwoord
 19. Marian

  Ik doe mee!

  Antwoord
  • marian

   Aangekomen er moet nodig wat af!!

   Antwoord
   • Isabel Boerdam

    Daar is deze detox perfect voor! Maar dan geldt wel: daarna gezonde lifestyle volhouden, want 1 week verricht geen wonderen 🙂 Leuk dat je mee doet!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt