Print Friendly, PDF & Email

Ik voel het aan de zon, aan de wind en aan de vlinders in mijn buik: de vakantieperiode zit er weer aan te komen! Of je nu weggaat of lekker thuis blijft, de terrasjes en de parken lokken en daarvoor wil ik graag fit, energiek en slank zijn! Overdreven of niet, voordat de zomer eraan komt doe ik altijd een beetje extra mijn best. Die laatste winterpondjes mogen er nu wel vanaf, ik kan met lichtere maaltijden de dag door en ik heb veel zin in groente, fruit en verse sappen. Voel jij je nu ook zo? Laten we dan samen nog even hard ons best doen voordat de zomer en de schoolvakanties echt aanbreken: de tweejaarlijkse GRATIS ONLINE SAPPENKUUR! Maandag 29 juni gaan we van start tot en met zondag 5 juli. Nog een maandje geduld dus, maar schrijf hem vast in je agenda. In januari tijdens onze winterkuur meldden maar liefst 3500 mensen zich aan! Doe jij deze zomer ook mee?

GRATIS ONLINE SAPPENKUUR: 29 juni – 5 juli
Op maandag 29 juni gaat de tweejaarlijkse GRATIS ONLINE SAPPENKUUR van start! In samenwerking met gastblogger Jessie Kuipers bied ik een week lang, speciaal voor De Hippe Vegetariër, haar unieke ONLINE sappenkuur aan. Zeven dagen lang, van 29 juni tot 5 juli, vind je de avond van te voren het menu voor die dag online. Als je dit volgt voel je je na een week fris, lekker in je vel en helemaal klaar voor de zomer!

Dus schrijf het nu alvast in je agenda: maandag 29 juni gaan wij een weekje aan de juices en smoothies om helemaal fit, energiek en stralend de zomerperiode in te gaan. Je kan gewoon vanuit huis mee doen! Alle instructies komen gratis jouw kant op.

Meer informatie en de boodschappenlijst volgen in de week van 15 juni, dus houd mijn blog in de gaten!

Nodig je ook je vrienden uit? Dat kan nu via de DETOX-FACEBOOKPAGINA.

En wil je tips en aanbiedingen ontvangen en op de hoogte blijven tijdens de sappenkuur-week? Schrijf je dan nu in voor de detox-update van De Hippe Vegetariër:

[yks-mailchimp-list id=”c6839450f1″ submit_text=”Submit”]

Op naar een fantastische zomer!

Liefs,
Isabel

[divider][/divider]

Disclaimer
Uitsluiting aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid
De informatie over de GRATIS ONLINE DETOX-WEEK is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet altijd uit te sluiten en u dient dan ook niet zonder meer uit te gaan van de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. De sitehouder, kan geen  aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies zelfstandig wijzigen of beëindigen van het volgen van de detox.

Lichamelijke klachten
De geboden informatie kan derhalve niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling (zoals een huisarts, tandarts of psycholoog), maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten, medicijngebruik, gezondheidsproblemen of een buitengewoon intensieve/sportieve leefstijl altijd eerst een (huis)arts.

Zwangerschap
Het beste is om eerst je lichaam te ontgiften en dan zwanger worden. Als je inmiddels zwanger bent dan is het advies om te wachten met ontgiften tot na de zwangerschap en wanneer je gestopt bent met borstvoeding. Je lichaam ontgiften met behulp van sappen is iets anders dan een sap nemen naast de overige voedingsstoffen die je nodig hebt tijdens je zwangerschap. Het dagelijks nemen van een sapje, aanvullend op je gewone eetpatroon is daarom ook geen probleem. Vooral groene smoothies, vol groene bladgroenten, zijn immers de beste bron van foliumzuur, die vooral belangrijk zijn voor zwangere vrouwen.

Summary
Get ready for summer detox
Article Name
Get ready for summer detox