Print Friendly, PDF & Email

Ken je dat gevoel? Dat je de balans in je eetpatroon even kwijt bent. Dat ene stukje chocolade na het eten is inmiddels een halve reep geworden, dat glaasje wijn op zaterdag krijgt een regelmatige uitzondering op doordeweekse dagen en terwijl je eigenlijk niets om chips geeft, eet je ze toch op wanneer ze in de buurt zijn. “Nee” zeggen tegen onverstandige eetkeuzes en vasthouden aan je eigen gebalanceerde eetpatroon lijkt opeens moeilijker dan ooit tevoren. Je voelt je machteloos en zakt weg in een gefrustreerde periode van onbevredigend snaaien en een paar pondjes extra. Zonde!

Reset je eetpatroon. Reset je mindset. Reset je lichaam.
Dit Reset in 7 dagen programma is erop gericht je uit dit dal te halen. Sommige mensen noemen het detoxen, cleansen, ik noem het resetten. Dat is voor mij de belangrijkste reden om dit programma twee keer per jaar te volgen. Want hoewel ik inmiddels een heel stabiel, gezond en fijn eetpatroon gevonden heb dat bij me past, heb ook ik regelmatig slechte perioden. Afhankelijk van het weer, m’n humeur of emoties kan ik mijn verstandige eetgewoonten als sneeuw voor de zon vergeten en snoepen, snaaien en drinken zonder dat ik er echt van geniet, maar ook zonder de kracht om weer te stoppen. Op die momenten kies ik voor dit programma en gooi ik m’n eetpatroon 7 dagen lang radicaal om. Een week later kan ik die snaaierij niet meer zien, weet ik weer waarom ik bepaalde keuzes maakte en vraagt m’n lichaam om goed en gezond eten. Die paar pondjes ben ik zo weer kwijt, weg frustratie en ik kan weer een paar maanden vooruit.

Wat kan je verwachten van het resetprogramma?
Voor een week neem je afscheid van koolhydraten, zuivel, suikers, vetten, cafeïne, nicotine en alcohol. Je eet voornamelijk groenten en fruit, aangevuld met noten, pitten en zaden. Voor 80% is je voeding vloeibaar, in de vorm van smoothies en juices, waardoor je veel meer groenten erin kunt verwerken dan je normaal gesproken zou eten. Desgewenst sluit je het programma af met een levercleanse. Dit is een heftige kuur waarmee je je lichaam van binnen letterlijk schoonspoelt en eventuele galstenen verwijdert. Door je eetpatroon zo radicaal te resetten en terug te brengen naar de basis, krijgt je lichaam de kans zichzelf op te schonen. De lever, de nieren en het bloed worden gezuiverd en het immuunsysteem, de darmen en het hormoonsysteem worden gestimuleerd. Zo worden gifstoffen uit je lichaam verwijderd en onverteerde etensresten opgeruimd. Dit reinigingsproces kan niet plaats vinden gedurende een normaal eetpatroon, doordat suikers, cafeïne, nicotine en alcohol, maar ook externe invloeden als stress, bewerkte voeding, cosmetica, uitlaatgassen en schoonmaakmiddelen dit proces belemmeren.

Het is een pittige week, die wellicht gepaard gaat met de nodige hoofdpijn en lamlendigheid, maar daarna is je lichaam schoon en zal je zien dat je afhankelijkheid van suikers, nicotine en alcohol direct verminderd is. Ook geeft het je huid, je haar en je nagels een boost en vliegen eventuele ongewenste pondjes er vanaf. Nu is het enkel nog een kwestie van doorpakken en je gezonde eetpatroon herstellen. Je begint weer met een schone lei, de keuze is nu aan jou.

De experts
Dit programma is ontwikkeld door Isabel Boerdam van de hippe vegetariër in samenwerking met en geïnspireerd door drie externe experts. We stellen ze graag even aan je voor!

Het reset programma volgen!
Ons Reset in 7 dagen programma is op ieder moment te volgen door de handleiding met uitgebreide uitleg, achtergrondinformatie, recepten en een geweldige korting op de Versapers slowjuicer – online te kopen voor 6,05 euro via deze link – en te starten wanneer jij er klaar voor bent. Drie keer per jaar organiseren wij een week waarop we het samen doen: in juli, september en januari. Voor de zomer, net na de zomer en bij de start van het nieuwe jaar. Nu is het weer zover! Op Facebook kun je de groep vinden waarin je elkaar kunt steunen, motiveren en ervaringen kunt delen.

Van 13 t/m 19 januari doen we het samen via Facebook om elkaar te steunen, te motiveren en ervaringen te delen. Doe je mee? Meld je nu aan samen met een vriend of vriendin!

Reset in 7 dagen

Summary
RESET IN 7 DAGEN. Reset je eetpatroon, je mindset en je lichaam.
Article Name
RESET IN 7 DAGEN. Reset je eetpatroon, je mindset en je lichaam.
Description
Reset je eetpatroon, reset je mindset en reset je lichaam met dit 7 daagse resetprogramma. Het geeft je de motivatie om weer gezond te gaan eten en leven!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!