Print Friendly, PDF & Email

Ken je dat gevoel? Dat je de balans in je eetpatroon even kwijt bent? De coronakilo’s van afgelopen jaar ben je nog niet kwijt en tijdens de decembermaand heb je ook uitgebreid genoten. Terug naar je gezonde eetpatroon en ‘nee’ zeggen tegen onverstandige eetkeuzes is opeens moeilijker dan ooit. Je voelt je machteloos en zakt weg in een gefrustreerde periode van onbevredigend snaaien en een paar pondjes extra. Zonde!

Reset je eetpatroon. Reset je mindset. Reset je lichaam.
Dit ‘Reset in 7 dagen‘ programma is erop gericht je uit dit dal te halen. Sommige mensen noemen het detoxen, cleansen, wij noemen het resetten. Zeker in deze tijd is het belangrijk om je lichaam gezond en sterk te maken, zodat je beter bestand bent tegen virussen en de griep. Je lichaam ruimt het dan zelf op. Met dit programma gooi je je eetpatroon 7 dagen radicaal om. Die snaaierij kan je een week later niet meer zien, je weet weer waarom je bepaalde gezonde keuzes maakte én je lichaam vraagt weer om goed en gezond eten. Bovendien ben je die paar pondjes zo weer kwijt en kan je weer een paar maanden vooruit. Weg frustratie!

Wat kan je verwachten van het resetprogramma?7 dagen reset - cover
Voor een week neem je afscheid van koolhydraten, zuivel, suikers, vetten, cafeïne, nicotine en alcohol. Je eet voornamelijk groenten en fruit, aangevuld met noten, pitten en zaden. Voor 80% is je voeding vloeibaar, in de vorm van smoothies en juices, waardoor je veel meer groenten erin kunt verwerken dan je normaal gesproken zou eten. Desgewenst sluit je het programma af met een levercleanse. Dit is een heftige kuur waarmee je je lichaam van binnen letterlijk schoonspoelt en eventuele galstenen verwijdert. Door je eetpatroon zo radicaal te resetten en terug te brengen naar de basis, krijgt je lichaam de kans zichzelf op te schonen. De lever, de nieren en het bloed worden gezuiverd en het immuunsysteem, de darmen en het hormoonsysteem worden gestimuleerd. Zo worden gifstoffen uit je lichaam verwijderd en onverteerde etensresten opgeruimd. Dit reinigingsproces kan niet plaats vinden gedurende een normaal eetpatroon, doordat suikers, cafeïne, nicotine en alcohol, maar ook externe invloeden als stress, bewerkte voeding, cosmetica, uitlaatgassen en schoonmaakmiddelen dit proces belemmeren.

Het is een pittige week, die wellicht gepaard gaat met de nodige hoofdpijn en lamlendigheid, maar daarna is je lichaam schoon en zal je zien dat je afhankelijkheid van suikers, nicotine en alcohol direct verminderd is. Ook geeft het je huid, je haar en je nagels een boost en vliegen eventuele ongewenste pondjes er vanaf. Nu is het enkel nog een kwestie van doorpakken en je gezonde eetpatroon herstellen. Je begint weer met een schone lei, de keuze is nu aan jou.

De experts
Dit programma is ontwikkeld door Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër in samenwerking met en geïnspireerd door twee externe experts. We stellen ze graag even aan je voor!

Het reset programma volgen!
Ons ‘Reset in 7 dagen’ programma is op ieder moment te volgen door de handleiding met uitgebreide uitleg, achtergrondinformatie, recepten en een geweldige korting op de Versapers slowjuicer – online te kopen voor €11,97 via deze link – en te starten wanneer jij er klaar voor bent.

Start jij het nieuwe jaar ook gezond en fit?
Doe dan mee en reset jezelf in 7 dagen!

Ga jij meedoen aan het ‘Reset in 7 dagen’ programma? Of doe jij iets anders om je lichaam te resetten na de feestdagen? Laat het ons weten in een reactie, via Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!

 

Summary
RESET IN 7 DAGEN. Reset je eetpatroon, je mindset en je lichaam
Article Name
RESET IN 7 DAGEN. Reset je eetpatroon, je mindset en je lichaam
Description
Reset je eetpatroon, reset je mindset en reset je lichaam met dit 7 daagse resetprogramma. Het geeft je de motivatie om weer gezond te gaan eten en leven!
Author