Deze blondies – de tegenhanger van brownies – zijn een heerlijke treat! Het amandel- en kokosmeel en de pumpkin spice zorgen voor een zoet en kruidig baksel. En het is ook nog volledig paleo! Allore Foodies deelde met ons het recept!
Ingrediënten
120 g amandelmeel
60 g kokosmeel
240 g pompoenpuree
1 1/2 tl bakpoeder
1/2 tl zout
2 tl Pumpkin Pie Spice
1 el kokosolie
4 eieren
60 ml + 2 tl maple syrup
75 g cacao nibs of lactosevrije chocolate chips
9×13 ovenschaal of 8×8 cm brownie schaal
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
2. Meng de amandelmeel, kokosmeel, bakpoeder, pumpkin pie spice en zout met elkaar.
3. Meng in een andere kom de pompoenpuree, gesmolten kokosolie, maple syrup en eieren met elkaar.
4. Voeg de kom met natte ingrediënten bij de droge ingrediënten en mix dit goed. Vouw de chocolate chips er doorheen met een spatel.
5. Schenk het mengsel in de ovenschaal.
6. Bak voor 30 minuten tot het midden niet meer nat is. Laat afkoelen en snijd in repen.
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op de website, Facebook, Instagram of Twitter. We zijn benieuwd!
Klinkt heerlijk! Maar in de ingrediënten lijst staat geen pompoenpuree en in de bereidingswijze wel, dus hoeveel moet er dan in?
Excuus Elle, dat moet 1 Amerikaanse cup zijn, dat is gelijk aan circa 240 gram. Eetsmakelijk!