Print Friendly, PDF & Email

7 minuten in de keuken – Veggie is geschreven door Ingrid Bernard. In dit boek vind je 30 heerlijke vegetarische recepten. Allemaal met een voorbereidingstijd van slechts 7 minuten! Zeker weten een hoogtepunt in de ‘7 minuten in de keuken’-reeks! Goed nieuws: de aankomende tijd mogen wij een aantal recepten uit dit boek met jullie delen. Vandaag bakken we een hartige quinoacake!

Ingrediënten
4-6 personen

50 minuten bereidingstijd (waarvan 7 minuten voorbereidingstijd)
500 g gekookte quinoa
10 zongedroogde tomaten op olijfolie
10 ontpitte zwarte olijven
10 ontpitte groene olijven
100 g feta
2 tl korianderpoeder
3 eieren
olijfolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Strooi de quinoa in een slakom (of kook 1 glas quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking). Snijd de zongedroogde tomaten in drieën. Snijd de olijven in plakjes. Snijd de feta in blokjes. Klop de eieren los. Schep de tomaten, olijven, feta en koriander erdoor. Meng goed.
  2. Vet een cakevorm in met olie, stort het beslag erin en druk goed aan. Zet 40 minuten in de oven.
  3. Laat afkoelen, snijd de cake in plakken en serveer lauw of koud.

Heb jij dit recept of een ander recept uit 7 minuten in de keuken – Veggie gemaakt? Wat vond je ervan? Laat het ons weten in een bericht via de website, Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!

7 minuten in de keuken – Veggie
Ingrid Bernard
Uitgeverij: Manteau
ISBN: 9789022336397
Prijs: €14.99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
7 minuten in de keuken - Veggie: hartige quinoacake
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!