- 20 September 2018
Indonesische keuken: gado gado
Vandaag delen wij het recept voor gado gado: een typisch Indonesische salade van geblancheerde en gestoomde groenten met gekookte eieren, gebakken tofu en tempeh geserveerd in pindasaus
- Lieske van der Waals
- 25 October 2018
De Koreaanse Keuken: snelle komkommer kimchi
De komende tijd behandelen we op De Hippe Vegetariër verschillende wereldkeukens
- Mariëlle van Stek
- 22 August 2018
Quiche met spinazie, aardpeer en feta
De komende tijd behandelen we op De Hippe Vegetariër verschillende wereldkeukens
- Mariëlle van Stek
- 16 May 2024
Tomatentaart met tapenade
Laatst waren we in de supermarkt en daar vielen onze ogen direct op de prachtige tomaten die in het schap lagen
- Karlijn Swaen
- 16 March 2025
Lauwwarme salade met tofu en radijs
Deze lauwwarme salade met tofu en radijsjes is goedgevuld en daarmee een voedzame maaltijd
- Vince Fajardo
- 04 October 2018
Japanse keuken: Kotteri-groenteramen
De komende tijd behandelen we op De Hippe Vegetariër verschillende wereldkeukens
- Mariëlle van Stek
- 29 August 2018
Libanese keuken: gevulde aubergine met bulghur, walnoten en munt
De komende tijd behandelen we op De Hippe Vegetariër verschillende wereldkeukens
- Mariëlle van Stek
- 26 July 2018
Hawaïaanse keuken: poké bowl met pittige crispy tofu
De komende tijd behandelen we op De Hippe Vegetariër verschillende wereldkeukens
- Mariëlle van Stek
- 13 November 2019
De Provençaalse keuken: socca met artisjokken
De komende tijd bespreken we verschillende wereldkeukens
- Enza Bom
- 16 August 2018
Yoghurtcake met gepocheerde vijgen
De komende tijd behandelen we op De Hippe Vegetariër verschillende wereldkeukens
- Mariëlle van Stek
Wat is jouw favoriete wereldkeuken? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!
Lees ook
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.