Eet, reset, heal: norirolls
Daniëlle van Kampen

Eet, reset, heal: norirolls

woensdag 08 mei 2019
Gezond en lekker sluiten elkaar niet uit. Dat bewijst Gwyneth Paltrow weer met haar nieuwe kookboek Eet, Reset, Heal. De actrice schreef eerder de kookboeken It's All EasyIt's All Good en My Father's Daughter. In haar gloednieuwe kookboek voldoen al haar recepten aan de basisprincipes van clean eating. Meer dan 100 recepten met heerlijk eten om herstellen, resetten en terug in balans te komen. Vandaag delen wij het heerlijke vegan recept van deze norirolls!

Ingrediënten
Voor 2 personen
1 avocado
sap van 1 limoen
4 norivellen
50 g sla, fijngesneden
1 middelgrote wortel, julienne gesneden
75 g kimchi, fijngehakt
4 takjes munt
6 takjes koriander
kokos-aminossaus, voor erbij

Bereidingswijze
1. Prak in een kommetje de avocado met het limoensap.
2. Leg de norivellen plat op een snijplank. Leg op elk norivel een eetlepel van de geprakte avocado en spreid die gelijkmatig uit tot ruim 1 cm van de rand. Leg de sla, wortel, kimchi en kruiden erop.
4. Bevochtig de bovenrand van een norivel met een beetje water en rol het vel voorzichtig zo strak mogelijk vanaf de onderkant over de vulling heen; gebruik zo nodig meer water om de roll bij elkaar te houden. Herhaal dit met de rest van de norivellen.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Instagram! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!!

Eet, reset, heal
Gwyneth Paltrow
ISBN: 9789021572376
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Prijs: 27,50 

 

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.