Green Yourself van Brenda Bas is een kookboek vol met smakelijke recepten die allemaal gemaakt worden met behulp van een hogesnelheidsblender. Van havermout-matchabowl tot carrot cake balls en key lime pie. Met de hogesnelheidsblender staan deze gerechten in no-time op tafel. Vandaag delen wij met jullie het recept voor deze mooie kom rodebietensoep!
Ingrediënten
Voor ca. 1 liter
500 g rode bietjes, gekookt
1 groentebouillontablet
500 ml handwarm water
1 lente-ui, in grove stukken
1 appel, met schil, klokhuis verwijderd, in vieren
1 tl tijm, gedroogd
1 tl (afgestreken) gemalen komijn
1 el donkere balsamicoazijn
Om te garneren
cress (optioneel)
Bereidingswijze
1. Doe alle ingrediënten in de blenderkan. Kies het soepprogramma of blend 4-6 minuten op hoog vermogen.
2. Schep in een kom en voeg naar smaak zeezout en peper uit de molen toe. Garneer eventueel met een verse cress.
Heb jij dit recept of een ander recept Green Yourself van Brenda Bas gemaakt? Wat vond je er van? Laat het ons weten in een bericht via de website, Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!
Green Yourself
Brenda Bas
Uitgeverij: Fontaine uitgevers
ISBN: 9789059569072
Prijs: €27,-
Ingrediënten
Voor ca. 1 liter
500 g rode bietjes, gekookt
1 groentebouillontablet
500 ml handwarm water
1 lente-ui, in grove stukken
1 appel, met schil, klokhuis verwijderd, in vieren
1 tl tijm, gedroogd
1 tl (afgestreken) gemalen komijn
1 el donkere balsamicoazijn
Om te garneren
cress (optioneel)
Bereidingswijze
1. Doe alle ingrediënten in de blenderkan. Kies het soepprogramma of blend 4-6 minuten op hoog vermogen.
2. Schep in een kom en voeg naar smaak zeezout en peper uit de molen toe. Garneer eventueel met een verse cress.
Heb jij dit recept of een ander recept Green Yourself van Brenda Bas gemaakt? Wat vond je er van? Laat het ons weten in een bericht via de website, Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!
Green Yourself
Brenda Bas
Uitgeverij: Fontaine uitgevers
ISBN: 9789059569072
Prijs: €27,-
Lees ook

Recepten
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.