...

Witte bonen gnocchi bake met tomaten-paprikasaus

door | 14 nov 2022 | Adv, bonen, Groenteschotel, paprika, Recepten, Snel klaar, tomaten

Print Friendly, PDF & Email

Lekker, snel koken met maar 5 ingrediënten! Met Honingtomaten® van Looye Kwekers zet je in een handomdraai een lekkere, voedzame maaltijd op tafel. En dat is heel fijn in september, wanneer het drukke leven weer gaat beginnen én we misschien een beetje extra gezond willen doen. Vandaag op het menu: vegetarische witte bonen gnocchi bake met tomaten-paprikasaus!

Hoe smaken Honingtomaten® van Looye Kwekers en waarom zijn wij fan?
Maar waarom zijn wij nu eigenlijk fan van de Honingtomaten® van Looye Kwekers? Om dat te ontdekken vertellen we je graag iets meer over Honingtomaten®. Honingtomaten® zijn tros-cherrytomaten met een glanzende rode kleur en een stevige bite. In 2009 is dit ras op de markt gekomen onder de naam Honingtomaten® en je raadt het al, dit heeft alles met de honingzoete smaak te maken. De naam Honingtomaten® is uniek voor de allerbeste tomaten die uit de kassen van Looye Kwekers komen. Wij zijn dol op Honingtomaten® door de honingzoete smaak, een echte smaakexplosie in je mond! Hierdoor kun je met weinig ingrediënten een gerecht bijzonder maken.

Ingrediënten
voor 4 personen
1 pot (465 g) geroosterde rode paprika uit pot
1 verpakking (180 g) Honingtomaten®
1 verpakking mozzarella of mini mozzarella
400 g aardappelgnocchi
400 g cannellinibonen

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Laat de geroosterde rode paprika uit pot uitlekken en blend deze tot een gladde saus met behulp van een blender of keukenmachine.
3. Laat de cannellinibonen uitlekken en voeg ze toe aan de geroosterde paprikasaus.
4. Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ze zijn gaar als de deegballetjes komen bovendrijven. Giet de gnocchi af en voeg toe aan de saus.
5. Doe de gnocchi met de saus in een ovenschaal of ovenvaste pan en verdeel de Honingtomaten® en mozzarella erover. Bak de gnocchi 20 minuten in de voorverwarmde oven.
6. Laat de gnocchi bake 5 minuten afkoelen alvorens je hem serveert. Eet smakelijk!

Wat is jouw favoriete gerecht met 5 ingrediënten? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. . We zijn ontzettend benieuwd!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Witte bonen gnocchi bake met tomaten-paprikasaus
Published On
Average Rating
3.51star1star1star1stargray Based on 24 Review(s)
Lieske van der Waals
Volg Lieske

Lieske van der Waals

Hoofdredacteur at De Hippe Vegetariër
Lieske is een echte foodie, instagram-ster en hoofdredacteur van De Hippe Vegetariër. Lieske is dol op reizen, koken, eten, schrijven en genieten van het leven. Ook kan ze uren door kookboeken bladeren om nieuwe inspiratie op te doen. Op de redactie zien we haar altijd bezig met eten, horen we haar altijd praten over eten en meestal is ze in de keuken te vinden!
Lieske van der Waals
Volg Lieske

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt