Zelf tomatensaus maken is stiekem heel erg makkelijk. Bekijk het filmpje en je leer binnen 1 minuut hoe je perfecte tomatensaus maakt!
https://www.youtube.com/watch?v=QZl2rs_5tFU
Men neme:
- 2 blikken gepelde tomaten
- 1 gesnipperde ui
- 1 fijngeperst teentje knoflook
- 1 scheutje balsamico-azijn
- 1 eetlepel provencaalse kruiden
Stappen:
- Verhit olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
- Voeg de ui en de knoflook toe
- Roerbak totdat de ui glazig bent te worden
- Voeg de gepelde tomaten toe
- Stamp de gepelde tomaten fijn in de pan
- Voeg een scheut balsamico-azijn toe
- Voeg de provencaalse kruiden toe
- Breng op smaak met zout, peper en chilivlokken
- Zet het vuur laag en laat de saus pruttelen
- Hoe langer hoe beter…
Proef nog even en serveer met je favoriete pasta!
https://www.youtube.com/watch?v=QZl2rs_5tFU
Men neme:
- 2 blikken gepelde tomaten
- 1 gesnipperde ui
- 1 fijngeperst teentje knoflook
- 1 scheutje balsamico-azijn
- 1 eetlepel provencaalse kruiden
Stappen:
- Verhit olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
- Voeg de ui en de knoflook toe
- Roerbak totdat de ui glazig bent te worden
- Voeg de gepelde tomaten toe
- Stamp de gepelde tomaten fijn in de pan
- Voeg een scheut balsamico-azijn toe
- Voeg de provencaalse kruiden toe
- Breng op smaak met zout, peper en chilivlokken
- Zet het vuur laag en laat de saus pruttelen
- Hoe langer hoe beter…
Proef nog even en serveer met je favoriete pasta!
Lees ook

Recepten
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.