Zelf borrelbroodjes maken is stiekem heel erg makkelijk. Bekijk het filmpje en je leer binnen 1 minuut hoe je heerlijke borrelbroodjes maakt!
https://www.youtube.com/watch?v=5Rcij2iWIbk&feature=youtu.be
Men neme:
- 250 gram notenmix naar keuze
- 500 gram magere kwark
- 350 gram meel naar keuze
- 10 zongedroogde tomaten
Stappen:
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Snij de zongedroogde tomaten klein
- Doe de hele noten in een kom samen met de kwark en de tomaten
- Voeg het meel toe en kneed tot er een soepel deeg ontstaat
- Voeg meer meel toe als het aan je handen blijft plakken
- Beleg een bakplaat met bakpapier
- Verdeel het deeg in kleine broodjes
- Bak ze in 45 minuten goudbruin en gaar
Laat afkoelen en eetsmakelijk!
https://www.youtube.com/watch?v=5Rcij2iWIbk&feature=youtu.be
Men neme:
- 250 gram notenmix naar keuze
- 500 gram magere kwark
- 350 gram meel naar keuze
- 10 zongedroogde tomaten
Stappen:
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Snij de zongedroogde tomaten klein
- Doe de hele noten in een kom samen met de kwark en de tomaten
- Voeg het meel toe en kneed tot er een soepel deeg ontstaat
- Voeg meer meel toe als het aan je handen blijft plakken
- Beleg een bakplaat met bakpapier
- Verdeel het deeg in kleine broodjes
- Bak ze in 45 minuten goudbruin en gaar
Laat afkoelen en eetsmakelijk!
Benieuwd hoe je dit brood kunt maken in een broodbakmachine?
In dit artikel vertellen we je alles over onze favoriete modellen!
Lees ook

Recepten
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
1 Reacties
Ze staan in de oven! Ben erg benieuwd. Kunnen ze ook ingevroren worden?
12:11 19 januari 2024Hi Saskia! Super leuk. Om eerlijk te zijn heb ik dat nog nooit geprobeerd. Misschien kan het wel, want ze worden inderdaad wel vrij snel hard. Probeer er ajb eens 2 en laat me weten! :-) Dank!
12:11 19 januari 2024Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.