...

Paasmenu: kardemom-mango smoothie

door | 21 mrt 2016 | Feestdagen, Paleo, Raw Food, Recepten, Smoothie, Vegan, Zoet

Print Friendly, PDF & Email

De lente komt eraan, dat betekent een heerlijk zonnetje, de geboorte van lammetjes en kuikentjes, de eerste narcissen en natuurlijk paaseitjes zoeken! Wij sloven ons ieder jaar weer vol enthousiasme uit om een mooie tafel vol te zetten met heerlijke brunch items. Heb jij al nagedacht wat je gaat maken? We helpen je een beetje op weg door deze week elke dag een speciaal Paas-recept online te zetten. Vandaag: de kardemom-mango smoothie.Weer eens iets anders dan versgeperste jus, wat overigens ook heel lekker kan zijn!

Wat heb je nodig?
Voor één persoon:
1 grapefruit
1 sinaasappel
2 kardemom pitten
2 dadels
3 el mango blokjes

Hoe maak je deze kardemom-mango smoothie?
Begin door de buitenste schil van de kardemom pitten. Verwijder de zaadjes en plet deze door de platte kant van je mes te gebruiken. Of vermaal deze tot poeder met behulp van een vijzel. Pers de grapefruit en sinaasappel. Verwijder de pit van de dadels en plaats alle ingrediënten in de blender. Pureer alles tot een gladde smoothie.

Ga jij dit recept maken met Pasen? Verras mij dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Instagram! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd en hoop mooie paasfoto’s te ontvangen! 

Summary
recipe image
Recipe Name
Paasmenu: kardemom-mango smoothie
Published On
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)
Lieske van der Waals
Volg Lieske

Lieske van der Waals

Hoofdredacteur at De Hippe Vegetariër
Lieske is een echte foodie, instagram-ster en hoofdredacteur van De Hippe Vegetariër. Lieske is dol op reizen, koken, eten, schrijven en genieten van het leven. Ook kan ze uren door kookboeken bladeren om nieuwe inspiratie op te doen. Op de redactie zien we haar altijd bezig met eten, horen we haar altijd praten over eten en meestal is ze in de keuken te vinden!
Lieske van der Waals
Volg Lieske

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt