Hoe maak je de chia pudding?
‘Vroeger vond ik de combinatie van pindakaas en jam maar vreemd, maar nadat ik in Amerika heb gewoond ben ik het meer gaan waarderen. Een ‘pb&j sandwich’ is het ultieme voedsel voor Amerikaanse kinderen, maar ik maakte deze peanut butter jelly chia pudding gewoon voor volwassenen! Chia pudding maak je door twee eetlepels chia zaad te mengen met 100 ml amandelmelk. Laat deze pudding een nachtje in de koelkast staan en je hebt de dag erna een gezond ontbijt.
Ik vind gewone chia pudding altijd een beetje saai dus vandaar dat ik het meng met vers fruit of in dit geval pindakaas en jam!
Klik hier voor meer gezonde recepten van Anne Travel Foodie.
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!
Lees ook
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.