Print Friendly, PDF & Email
2.2/5 - (4 stemmen)

Mede vegetariër Anne, bij de meeste mensen vooral bekend als Anne Travel Foodie, inspireert mensen met haar succesvolle Instagram account om te genieten van vegetarische lekkernijen. De meeste gerechten zijn heel gezond, maar een lekker taartje op z’n tijd is ook welkom! Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. Vorige keer was het een avocado bun burger en deze week zijn het vega sushi donuts!

Hoe maak je de sushi donuts?
‘Ik maak graag vegetarische versies van dingen waar je normaal vlees of vis verwacht. Zo heb ik al vaak sushi gerechten gemaakt zonder vis. Toen ik een donutvorm had gekocht wist ik meteen dat ik hem niet alleen om te bakken wilde gebruiken maar dat ik ook een keer Sushi Donuts wilde gaan maken.
En met succes! Deze vegetarische sushi donuts deden het heel goed op Instagram. Eigenlijk vind ik het makkelijker om deze donuts te maken dan om sushi te rollen. Je drukt gewoon gekookte sushi rijst in de donutvormen en belegt hem met de ingrediënten die jij wil. Bijvoorbeeld met komkommer, rode biet, avocado en sesamzaad. Je kan trouwens op deze video stap voor stap zien hoe ik ze heb gemaakt.’

Klik hier voor meer gezonde recepten van Anne Travel Foodie.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
TRENDING: Sushi donuts
Article Name
TRENDING: Sushi donuts
Description
Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. Vandaag deelt ze het recept van deze vega sushi donuts.
Author