Print Friendly, PDF & Email
3.7/5 - (3 stemmen)

Mede vegetariër Anne, bij de meeste mensen vooral bekend als Anne Travel Foodie, inspireert mensen met haar succesvolle Instagram account om te genieten van vegetarische lekkernijen. De meeste gerechten zijn heel gezond, maar een lekker taartje op z’n tijd is ook welkom! Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. We beginnen met deze kleurrijke avocado bun burger.

Hoe maak je deze avocado bun burger?
‘Dit avocado broodje was een groot succes op Instagram, waarschijnlijk omdat de groene kleur erg in het oog springt. Ik wilde al langer een avocado broodje maken maar ik had niet verwacht dat het zo populair zou zijn. Ik had trouwens ook niet verwacht dat het zo makkelijk te maken zou zijn. Veel mensen vragen zich af hoe ik het broodje zo groen heb gekregen, maar het ‘broodje’ is een avocado!
Het enige wat je hoeft te doen is een avocado door midden te snijden, de pit en de schil te verwijderen en helft te beleggen. Ik gebruikte hummus, rode ui, tomaat, geraspte wortel en alfalfa. Daarna leg je de andere helft er bovenop en bestrooi je hem met sesamzaadjes.’

Klik hier voor meer gezonde recepten van Anne Travel Foodie.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

 

Summary
TRENDING: Avocado bun burger
Article Name
TRENDING: Avocado bun burger
Description
Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. We beginnen met deze kleurrijke avocado bun burger.
Author