Dit borrel platter is ideaal voor feestelijke en zomerse dag! Een super snel te maken chili-limoendip, met rauwkost om erin te dippen én de nieuwe vegan SoChicken Sticks van SoFine: knapperige 'kip' sticks! Vorige week schreven we over hoe lekker die zijn. Dip de sticks en rauwkost in deze dip en genieten maar!
Ingrediënten
Voor 2 personen
2 el olie
4 SoChicken Sticks
½ komkommer
1 rode paprika
6 snackworteltjes
50 ml zoete chilisaus
sap van 1 limoen
Hoe maak je het?
Verhit in een koekenpan een scheutje olie. Bak de SoChicken sticks in enkele minuten goudbruin en knapperig, keer ze regelmatig. Snijd intussen de komkommer en rode paprika in reepjes. Leg de rauwkost met de snackworteltjes op een schaal. Meng 50 ml zoete chilisaus met het sap van 1 limoen. Leg de SoChicken sticks bij de rauwkost en serveer met de chili-limoendip. YUM!
Tip: serveer er als hoofdgerecht nog een kleine noedel- of rijstsalade bij
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd!
Ingrediënten
Voor 2 personen
2 el olie
4 SoChicken Sticks
½ komkommer
1 rode paprika
6 snackworteltjes
50 ml zoete chilisaus
sap van 1 limoen
Hoe maak je het?
Verhit in een koekenpan een scheutje olie. Bak de SoChicken sticks in enkele minuten goudbruin en knapperig, keer ze regelmatig. Snijd intussen de komkommer en rode paprika in reepjes. Leg de rauwkost met de snackworteltjes op een schaal. Meng 50 ml zoete chilisaus met het sap van 1 limoen. Leg de SoChicken sticks bij de rauwkost en serveer met de chili-limoendip. YUM!
Tip: serveer er als hoofdgerecht nog een kleine noedel- of rijstsalade bij
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd!
Lees ook

Recepten
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.