Winterse aardappelstamppot met paksoi en tempehballetjes
Lieske van der Waals

Winterse aardappelstamppot met paksoi en tempehballetjes

woensdag 04 december 2019
Niks is lekkerder dan in de winter opwarmen met stamppot en hierbij mogen de balletjes natuurlijk niet ontbreken! Deze stamppot met tempehballetjes is wel heel bijzonder! Tempeh kan namelijk heel goed gehakt vervangen. Voeg je favoriete gehaktkruiden toe en je krijgt mooie ballen voor bij de stamppot, maar dan helemaal plantaardig. Het recept voor winterse aardappelstamppot met paksoi en tempehballetjes vind je hier!

Ingrediënten
voor 4 personen

voor de stamppot
1 kg kruimige aardappels
2 Shanghai paksoi of 1 grote paksoi
80 ml groentebouillon
150 g feta, verkruimeld
150 g pecannoten, grofgehakt
zonnebloemolie
zout en peper

voor 15-20 tempehballetjes
500 g tempeh
100 g havervlokken, gemalen
3 el ketjap manis
2 el mosterd
1 tl tomatenpuree
zonnebloemolie of boter
zout en peper

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.