Het is tijd voor fruitige zomerontbijtjes! Wie had ooit gedacht dat mango en basilicum een goede combinatie zou zijn, laat staan voor ontbijt? Wat mij betreft past mango overal bij. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Deze combinatie ontstond vrij spontaan in mijn keuken en is door velen uit mijn omgeving goedgekeurd. Een echte aanrader dus!
Wat heb je nodig?
Voor de bowl
- 1 bevroren banaan
- 1 handje bevroren mango
- 1 scheutje kokoswater
- 1 handje verse basilicum
Voor de topping
- Mango
- Kokosschaafsel
- Granola
- Basilicum
Hoe maak je de bowl?
Mix alle ingrediënten in een blender of keukenmachine tot er een gladde massa ontstaat. Serveer met mango, kokosschaafsel, granola en een blaadje basilicum ter decoratie.
Meer van dit soort zomerse ontbijt bowl? Check Mirjam’s Instagram: @plantbasedbrekkie
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!
0 reacties