Bikini Body Workout met de Kettlebell
Noor & Jill

Bikini Body Workout met de Kettlebell

vrijdag 07 april 2017
Zelfverzekerd de zomer in? Shinen in je nieuwe bikini of jurkje? Doe de aankomende weken lekker mee met onze online Bikini Body Workout. We gaan trainen met onze favoriete tool: de Kettlebell. Online leren we je alle oefeningen. De Workouts zijn afwisselend, uitdagend voor ieder niveau en maximaal 8 minuten. Doe je met ons mee?

Bikini Body Workout programma
YES! Wij, Jill & Noor van Workout Amsterdam zijn super trots dat we onze kennis en favoriete Ketllebell Workouts mogen delen met jullie! Wij zijn zelf niet vegetarisch, maar zijn net als Isabel wel bewust met een gezonde levensstijl bezig. Onze overtuiging: veranderingen houd je alleen vol wanneer ze bij je passen en ze niet te extreem zijn. Met een aantal simpele tips helpen wij je naar een fitte & sterke bikini body deze zomer, samen met onze favoriete Kettlebell. Ben je er klaar voor? Meer fitte tips vind je hier op ons blog!

Kettlebell facts
De Kettlebell is onze favoriete trainingstool. Maar wat is een Kettlebell eigenlijk en waar komt hij vandaan? De Kettlebell vind zijn oorsprong in Rusland, en wordt daar ook wel girya genoemd. Deze powerbal lijkt een beetje op een kanonskogel met een handvat eraan. In Rusland wordt de Kettlebell sinds 1700 gebruikt om het lichaam te trainen. Militairen en ook topsporters maken daar al lang gebruik van de Kettlebell. Het is een hele oude manier van trainen, die nog steeds zeer effectief is. Vandaag de dag is het een populaire trainingstool om aan kracht & conditie te werken.

5 redenen waarom wij graag trainen met de Kettlebell
Dan natuurlijk de hamvraag: waarom zijn Kettlebell Workouts zo effectief? En hoe gaat de Kettlebell jouw helpen bij je Bikini Body?


Snel resultaat! Je verbrandt meer vet in minder tijd met de Kettlebell. De oefeningen zijn gericht op natuurlijke bewegingen van het lichaam waardoor je alle spieren in je lichaam gebruikt. Dit noemen wij functioneel trainen.
 • Kettlebell workouts verhogen je stofwisseling en geven je metabolisme een boost. Je blijft calorieën verbranden tot wel 24 uur na je Workout! Het zogenaamde EPOC effect (excessive post exercise oxygen consumption) is een reden waarom de Workouts zo effectief zijn voor het verlagen van je vetpercentage.

 • De Kettlebell Workouts zijn uitdagend en je kunt ze zo zwaar maken als dat jezelf wilt.
  Je kan eindeloos variëren waardoor geen Workout hetzelfde is.

 • Het is de ideale Workout wanneer je druk bent en weinig tijd hebt om uren te sporten!

 • Je hoeft er de deur niet voor uit want je kunt gewoon thuis met de kettlebell aan de slag!


 • Doe je mee?
  Jill & Noor staan aankomende weken iedere vrijdagochtend online voor je klaar met een Bikini Body Workout met de Kettlebell. Als je vragen hebt omtrent sporten en een gezonde levensstijl kun je live met ze chatten via de website: www.workoutamsterdam.nl, rechtsonder op hun homepage via de LIVE CHAT! Of volg de dames op Facebook voor extra sport-inspiratie.

  Doe jij mee met de Kettlebell Workouts? Ken jij de Kettlebell al? Ben je fan? Laat het ons weten in een reactie of via een berichtje op Instagram of Facebook. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

  0 Reacties

  Een reactie geven

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.