...

Trager methode: laatste les

door | 30 jan 2014 | Gezondheid, Ontspanning, Trager Methode

Print Friendly, PDF & Email

Dit is de laatste les van de Trager Methode. Nu we het hele lichaam gehad hebben en je op meerdere manieren de vijf principes gebruikt hebt, hoop ik dat het je iets oplevert in het dagelijks leven. Dan is het tijd om het los te laten en te denken: so what?!

Trager: het resultaat
De afgelopen weken heb ik je laten zien hoe je de vijf principes van de Trager Methode kan toepassen op de verschillende onderdelen van het lichaam. Op die manier heb je geleerd je eigen gewicht te ervaren, de vloeiende bewegingen van je lichaam te voelen en te voelen hoe de verschillende onderdelen van je lichaam met elkaar verbonden te zijn. Wanneer je stil staat bij deze ervaring merk je dat je ontspannen bent en dichter bij je gevoel staat. Hierdoor ben je in staat je lichaamsgeestbewustzijn met een open vraag te bevragen en daarmee jouw gevoelservaringen naar boven te halen. Je zal zien dat dit een waardevolle levenskunst is die je zal helpen je lekker te voelen in zowel lichaam als geest.

De test: so what!?
Wanneer de principes van de Trager Methode onderdeel uit zijn gaan maken van je dagelijks leven is het tijd om er niet meer bij stil te staan en te denken: so what!? Als jij in staat bent om van uit complete ontspanning mijn ‘so-what-move’ te maken, zonder gevoelens van stress en te denken ‘ach wat maakt het uit’, dan hebben de lessen voor jou gewerkt. Laat het los en geniet van het leven, want dat is het allerbelangrijkst!

Meer Trager
Heb ik jou kunnen inspireren met de Trager Methode? Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Wil je verder behandeld worden door mij op de massagetafel? Of wil je zelf Trager specialist worden? Neem dan contact met mij op via info@jessiekuipers.com.

Bedankt voor het volgen en ik hoop je nog eens te zien!

Door gastblogger Jessie Kuipers

Summary
Article Name
Trager methode: laatste les
Jessie Kuipers
Volg Jessie

Jessie Kuipers

Eigenaar en detox-expert at JK Bodywork
Jessie is de detox-expert van De Hippe Vegetariër, die als geen ander weet hoe het voelt om je leven om te keren. Zo leidde Jessie een avontuurlijk en wild bestaan, totdat ze het roer omgooide en zich ging verdiepen in spiritualiteit en goede voeding. Dit leidde haar naar Raw Food, de Trager Methode en uiteindelijk naar haar eigen “bodywork” praktijk waarin ze mensen op allerlei manieren helpt om weer het beste uit zichzelf te halen. Samen met Jessie begeleidt Isabel regelmatig een gespecialiseerde detox-week voor lezers op De Hippe Vegetariër.
Jessie Kuipers
Volg Jessie

Latest posts by Jessie Kuipers (see all)

1 Reactie

  1. jessie

    HI Isabel, ja dit was de laatste les, ik hoop echt dat er een heleboel gebruik is gemaakt van de oefeningen. Want je weet, DOEN IS THE KEY en vooral VOELEN wat het doet!
    Met dank aan jou inzet en passie voor kwaliteit en bewustzijn.
    Jessie

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt