Print Friendly, PDF & Email

Dit is de laatste les van de Trager Methode. Nu we het hele lichaam gehad hebben en je op meerdere manieren de vijf principes gebruikt hebt, hoop ik dat het je iets oplevert in het dagelijks leven. Dan is het tijd om het los te laten en te denken: so what?!

Trager: het resultaat
De afgelopen weken heb ik je laten zien hoe je de vijf principes van de Trager Methode kan toepassen op de verschillende onderdelen van het lichaam. Op die manier heb je geleerd je eigen gewicht te ervaren, de vloeiende bewegingen van je lichaam te voelen en te voelen hoe de verschillende onderdelen van je lichaam met elkaar verbonden te zijn. Wanneer je stil staat bij deze ervaring merk je dat je ontspannen bent en dichter bij je gevoel staat. Hierdoor ben je in staat je lichaamsgeestbewustzijn met een open vraag te bevragen en daarmee jouw gevoelservaringen naar boven te halen. Je zal zien dat dit een waardevolle levenskunst is die je zal helpen je lekker te voelen in zowel lichaam als geest.

De test: so what!?
Wanneer de principes van de Trager Methode onderdeel uit zijn gaan maken van je dagelijks leven is het tijd om er niet meer bij stil te staan en te denken: so what!? Als jij in staat bent om van uit complete ontspanning mijn ‘so-what-move’ te maken, zonder gevoelens van stress en te denken ‘ach wat maakt het uit’, dan hebben de lessen voor jou gewerkt. Laat het los en geniet van het leven, want dat is het allerbelangrijkst!

Meer Trager
Heb ik jou kunnen inspireren met de Trager Methode? Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Wil je verder behandeld worden door mij op de massagetafel? Of wil je zelf Trager specialist worden? Neem dan contact met mij op via info@jessiekuipers.com.

Bedankt voor het volgen en ik hoop je nog eens te zien!

Door gastblogger Jessie Kuipers

Summary
Article Name
Trager methode: laatste les