Print Friendly, PDF & Email

Happy Pear: Recepten voor geluk is een kookboek met als doel gezondheid en geluk! De broers David en Stephen Flynn zijn de oprichters van De Happy Pear. Zij staan met De Happy Pear voor plantaardige recepten waardoor je je goed voelt. De Happy Pear: Recepten voor geluk is een overzichtelijk en kleurrijk kookboek met smakelijke en makkelijke vegan recepten, waar je lekker doorheen bladert.

De Happy Pear
Inmiddels is Recepten voor geluk het derde boek van de broers. In vergelijking met de eerste twee is dit wel het meest gebruiksvriendelijke boek tot nu toe. Het boek bevat mix van kleurrijke en persoonlijke foto’s met deel 1 over gelukkig eten en deel 2 over gelukkig leven.

Recepten
De recepten zijn over het algemeen niet moeilijk. De Happy Pear is verdeeld in twee delen, met maar liefst 13 thema’s. Van ‘zelf fermenteren’ tot ‘jouw tweeweekse gezondheids reboot’. Ook vind je er heerlijke veganistische recepten voor het ontbijt, brunch, lunch, voor de kleintjes, diners en zoetigheden!

Lay-out
De titel Recepten voor geluk maakt zijn naam waar. De vrolijke foto’s geven een gelukkige en blije indruk. Neem bijvoorbeeld de kruidige pannenkoeken met pompoen. Dit wil je toch iedere dag als ontbijt? Dat tovert een flinke glimlach op je gezicht!

Al met al..
De Happy Pear: Recepten voor geluk is een ideaal boek als je een guide nodig hebt voor een gezondere levensstijl, zowel mentaal als fysiek. Daarnaast is het boek inspirerend als je vaker veganistisch wil eten of daarmee wil starten. En als je al vegan bent, dan vind je er tal aan verrassende recepten in om je kookkunsten te verrijken.

Benieuwd geworden naar dit boek of heb je het al in je bezit? Laat ons jouw mening weten via Facebook, Instagram, Twitter of in een reactie. We horen het graag!

De Happy Pear ‘Recepten voor geluk’
Auteurs:          David Flynn & Stephen FLynn
Uitgeverij:       Scriptum Books

Summary
Kookboek: De Happy Pear 'Recepten voor geluk'
Article Name
Kookboek: De Happy Pear 'Recepten voor geluk'
Description
Happy Pear 'Recepten voor geluk' is het nieuwe kookboek van de broers David en Stephen Flynn. Ze delen plantaardige recepten waardoor je je goed voelt.
Author