Print Friendly, PDF & Email
4/5 - (1 stemmen)

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: vegetarische kaas van Keesmakers, Chumbal uit Den Bosch van Marcel’s Original, glutenvrij bier & lichte wijn van Hop&Pop, Avocado & Zoete aardappel van Colette Dike en een Tea Towel gemaakt van gerecyclede jeans van Combekk!

De top 5 van deze week

  1. Vegetarische kaas van Keesmakers: vegetarisch gestremde kaas die ook nog eens minder vet bevat én minder zout, maar net zo lekker is als boerenkaas!
  2. Chumbal van Marcel’s Original: een lokale specialiteit uit Den Bosch, gemaakt door Marcel zelf. Sambal, maar dan zo lekker als chutney. De perfecte balans!
  3. Glutenvrij bier & lichte wijn van Hop&Pop: biologische, bewuste en bijzondere dranken met een mooi verhaal. Waaronder glutenvrij bier, spelt bier en lichte wijn die gemengd is met ijswater als perfect zomerdrankje!
  4. Avocado & Zoete aardappel: twee allerliefste en allermooiste kookboekjes van Colette Dike van FoodDeco. Vol met overheerlijke recepten met prachtige fotografie én fijne tips om je avocado en zoete aardappel oogverblindend te serveren.
  5. Tea Towel van Combekk: niet zomaar een Tea Towel, deze theedoek is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken! Super mooie gadget voor in huis en een mooi en duurzaam initiatief van Combekk (die overigens ook fantastische pannen hebben).

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Title
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Description

Ontdek wat de laatste trends zijn op het gebied van voeding! Hier vind je de top 5 nieuwste bijzondere, gezonde en bewuste food producten van Nederland!