Nieuwe ontdekkingen #26
Rosa Kuijpers

Nieuwe ontdekkingen #26

zondag 10 juni 2018
Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: San José chocolade, Harissa saus, Biobites lijnzaad crackers, Keto Cacao en Madame Cocos. 

San José chocolade: 

Deze pure chocolade van San José bevat maar liefst 80% cacao en is vegan. Nu ben ik zelf een liefhebber van pure chocolade en dus licht bevooroordeeld. De chocolade heeft een fantastisch bittere smaak met een licht pittig nasmaakje. Een gezond en lekker tussendoortje of lekkernij bij de koffie en thee.

 

Harissa saus: 

Deze harissa saus van Scapcb is een fantastisch pittige harissa saus. De saus bevat 87% hete rode pepers, knoflook, koriander, zout en karwij. Het is een goede combinatie voor het op smaak maken van diverse gerechten!

 

Biobites lijnzaad crackers: 

Deze lijnzaadcrackers van biobites met zeewier zijn vegan en zijn gemaakt van geel lijnzaad, zonnebloempitten, ui, zongedroogde tomaat, rozijnen, appelazijn, tamari, zeewier en zeezout. Een gezond tussendoortje, of lekker bij de lunch met een laagje hummus erop.

 

Keto Cacao: 

Deze chocolade is vrij van suiker, zuivel, gluten, soja! vegan, en súper lekker! Een goede bron van voedingstoffen, energie en vetten. Kortom: snoepen zonder schuldgevoel ;-)

 

 

Madame Cocos: Ook zo dol op kokos? De homemade kokoskoeken van Madame cocos zijn smullen geblazen. Er bestaan drie varianten: naturel, pure chocolade, witte chocolade en rum rozijnen. Je hoeft er enkel en alleen nog mooi balletjes van te draaien en ze in de oven of airfryer te zetten. Even wachten en binnen no-time zijn jou goud gebakken kokoskoeken klaar.

 

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

 

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.