Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere twee weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Aman prana groene thee, Lakrid Baerries drop, HAK grove appelmoes, Tomasu, Sea wraps. 

Aman prana groene thee:
Matcha thee is fijn gemalen groene thee. Bij matcha wordt het hele theeblad gemalen. Alleen de meest fijne bladeren worden hiervoor gebruikt. Je proeft de kwaliteit van deze thee. De aman prana groente thee heeft een heerlijk zachte, zoete smaak en geur. Matcha thee is niet alleen super lekker, het is ook nog eens ontzettend gezond. Een bron van antioxidanten, vitaminen en mineralen!

 

Lakrid Baerries drop:
Ben jij een dropfanaat of zoetekauw? Wellicht dat deze chocolade coated drop van Lakrid goed in de smaak valt bij je. Het is echt een top combinatie: heerlijke drop en chocolade met verschillende smaken. Chocolade coated met blueberry smaak, of caramel met zout… Moeilijk kiezen, want álle varianten zijn smullen geblazen.

 

HAK grove appelmoes:
Deze extra grove appelmoes is ontzettend smaakvol en heerlijk fris on the side bij een warme maaltijd, zoals vegan stamppot. Ook is het gewoon lekker als tussendoortje. Er zijn drie varianten, naturel, met kaneel, of appel en peer. Door de appelmoes zitten hele stukjes fruit, wat zorgt voor een lekkere bite.

 

Tomasu: 
Tomasu is niet zomaar een sojasaus. Elke fles tomasu-sojasaus is het resultaat van een minstens 3 jaar lang in het vat te hebben gezeten. De smaak van de saus is fijn, met een diepe en subtiele smaak. De saus bestaat uit pure ingrediënten: tarwe, sojabonen, bronwater en grove zeezout. Een heerlijke en gezonde smaakversterker door onder andere Aziatische wok gerechten,

 

Sea wraps: Ik ben een groot fan van de Mexicaanse keuken. Echt heerlijk, je kan er daadwerkelijk alle kanten mee op. I sea wraps zijn gemaakt met spelt en twee soorten zeewier. Ze zijn zowel geschikt voor warme als koude gerechten, en zijn daardoor heerlijk veelzijdig. De wraps zijn biologisch en bestaan voor maar liefst 50% uit zeewier. Umami zorgt ervoor dat de smaak van de wraps worden versterkt. Rock & Roll!! 😉

 

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Article Name
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Description
Ontdek wat de laatste trends zijn op het gebied van voeding! Hier vind je de top 5 nieuwste bijzondere, gezonde en bewuste food producten van Nederland!
Author