Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week zijn dat: Van der plas Sprouts kiemen, Mattison latte kruiden mixen, Green Juice van Superfoodies, Seedlip drinks, Texels Seumerfeugel. 

Van der plas Sprouts: 
Van der Plas Sprouts is een van de grootste kiembedrijven in Nederland. Kiemgroenten worden al jaren in verschillende culturen gebruikt. Kiemen hebben een unieke smaak en uiterlijk. Daarnaast bevatten ze hoge dosis antioxidanten, heel gezond!

 

Mattison latte kruiden mixen: Deze gezonde latte kruiden mixen zijn gezonde vervangers van koffie en thee. Er zijn maar liefst zes verschillende smaken op de markt: kurkuma latte met kaneel, kurkuma latte met kokos, matcha latte met gember, ceylon en kaneel, beetroot latte met gember en cacao, maca latte met cacao, ceylon, kaneel, mushroom latte reishi en cordyceps,

 

Green Juice van Superfoodies: Deze unieke mix van de beste natuurlijke ingrediënten uit de aarde en oceaan bevat jouw dagelijkse basisbehoefte aan voedingstoffen. Deze Green Juice is een mooie vervanger voor een groene smoothie. Snel en enkelvoudig te bereiden. En daarnaast is de juice ook nog eens ontzettend lekker, heerlijk zoet en fris van smaak.

 

Seedlip drinks: 
Deze non-alcoholische drank is een heerlijke verfrissende drank op warme dagen. Met deze alcoholvrije gin kun je ook een heel goed feestje hebben! Deze drank is lekker zoet en kruidig van smaak. De drank bestaat uit verschillende soorten kruiden zoals rozemarijn, tijm, pepermunt en smaakt optimaal in combinatie met Indian tonic water.

 

Texels Seumerfeugel: Texels Seumerfeugel is een dorstlessend tarwebier dankzij de combinatie van frisse citrus en zeekraal met een verrassende frisse afdronk. Seumerfeugel oogt licht van kleur en is troebel. Het is een droog tarwebier met een licht friszure smaak. Dit is onder andere ontstaan door gebruik te maken van sauer mout. De hopsoorten zorgen voor de lichte en bittere frisse citrus tonen.

 

 

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

 

 

Summary
Nieuwe ontdekkingen #28
Article Name
Nieuwe ontdekkingen #28
Description
Dit zijn de producten van deze week: Green Juice, Seedlip alcoholvrije gin, Van der plas Sprouts, Mattison kruidenlattes en Texels Seumerfeugel. 
Author