Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijk verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik mijn favoriete ontdekkingen. Deze week: nieuwe bites van Bites We Love, Calvé Pindakaasrepen, Augustin’s Walnootolie, Rude Health crunch bars, Kazidomi’s Green beauty producten en Joseph Joseph Froach Pods!

Bites We Love
Dit merk is bekend van de lekkere notenmixen. ‘Little things to brighten your day’, zoals ze bij Bites We Love zeggen. Sinds mei is het merk 2 smaken rijker, namelijk de Bites We Love Dark chocolate en de Bites We Love Chilli Lime! De Dark chocolate bestaat uit edamame-bonen, omhuld met een laagje donkere chocolade, en stukjes knapperige kokosnoot en pinda’s. De We Love Chilli bestaat uit Spaanse peper-limoen flavoured tuinbonen, chili flavoured maïs, pinda’s en rozijnen. Naar welke ben jij benieuwd?

Calvé Pindakaasrepen
Nieuw in het schap zijn de Calvé Pindakaasrepen. Dat klopt, Calvé breidt zijn assortiment uit. De repen komen in de smaken Naturel, Chocolade en Karamel Zeezout. Een tussendoortje boordevol geroosterde pinda’s met een smeuïg laagje echte Calvé en naar keuze chocolade of karamel en zeezout ertussen. Mijn favoriet, zonder twijfel, de Karamel Zeezout!

Augustin’s Walnootolie
Augustin’s Amsterdam produceert op ambachtelijke wijze traditionele producten zoals de Nederlandse chef-kok die van de zuidelijke boerenmarkten kent en levert die direct en professioneel in de horecakeuken. De producten die zij produceren, worden gemaakt van de beste agrarische grondstoffen van gecontroleerde, biologische herkomst. Zo ook deze walnootolie. De noten zijn zorgvuldig uitgekozen, het productieproces wordt geoptimaliseerd en de bewaring is afgestemd op de eigenschappen van de walnoten. Dit brengt ons deze biologische walnootolie, verkrijgbaar in drie oplopende smaakintensiteiten, van licht naar regulier, tot intens.

Rude Health
Rude Health laat ons kennismaken met twee nieuwe producten! In de categorie tussendoortjes lanceert het merk twee nieuwe bars: de Peanut crunch en de Sesame crunch. Twee gezonde repen die perfect zijn als tussendoortje en bovendien super lekker zijn! Zoals de naam het al zegt: de repen hebben een stevige bite door de pinda’s of sesamzaadjes en zijn lekker chewy door de toevoeging van honing. Aanrader!

Kazidomi’s Green beauty producten
Kazidomi’s is een webshop voor gezonde en biologische producten. Van voedingsproducten tot supplementen en cosmetica, alle producten worden zorgvuldig geselecteerd door gezondheidsdeskundigen. Het concept is simpel. Consumenten betalen 100 euro per jaar voor het lidmaatschap van Kazidomi, waarbij de consument 20% tot 50% korting krijgt op alle producten. Naast exclusieve aanbiedingen voor leden, garandeert Kazidomi besparingen. Indien een consument niet meer bespaart dan wat hij betaalt, wordt het verschil terugbetaald. Hiermee wordt geld bespaard en hoeft de Nederlandse consument niet langer naar verschillende winkels, maar vindt alle bewuste producten op één plek! Te zien op de foto is de lippenbalsem van Hurraw!, gemaakt van organische, veganistische en pure ingrediënten.  Ook zie je de dag- en nacht crème van Cîme, biologisch en natuurlijk. Zonder parabenen, zonder parfum, zonder phenoxyethanol en tot slot poeder van Avril. Deze poeder is biologisch, natuurlijk, vegan en niet geheel onbelangrijk, betaalbaar!

Joseph Joseph Froach Pods
Joseph Joseph staat bekend om hun innovatieve en functionele huishoudartikelen. Gadgets die moeten helpen het kookproces te vergemakkelijken. Deze siliconen Froach Pods zijn gemaakt om zowel bakken als pocheren te combineren. Een handige ‘tool’ die voor heel wat minder gekluns in de keuken gaat zorgen!

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe ontdekkingen #48
Article Name
Nieuwe ontdekkingen #48
Description
Wij ontdekten Bites We Love, Calvé Pindakaasrepen, Augustin's Walnootolie, Rude Health, Kazidomi's Green beauty producten en Joseph Joseph Froach Pods!
Author