Terwijl we wachten tot onze verspeende plantjes klaar zijn om de tuin in te gaan heb ik nog een aanrader voor jullie: "De tuin op tafel. 365 dagen ecologisch tuinieren" van Angelo Dorny. In deze nieuwe tuinagenda lees je alles over ecologisch tuinieren. Hoe begin je eraan? Wat heb je nodig? Waar moet je op letten? Super handig voor extra tips terwijl onze plantjes aansterken!
Tips voor je eigen groentetuin
Mocht je nog meer informatie willen over het beginnen en onderhouden van je eigen groentetuin, een waardevol, praktisch en leuk boek is: “De tuin op tafel. 365 dagen ecologisch tuinieren” van Angelo Dorny. Deze agenda geeft het hele jaar door (365 dagen) tips om je tuin om te toveren in je eigen ‘ecologisch paradijs’. Per seizoen geeft Angelo Dorny informatie, tips en ideeën voor het aanleggen en onderhouden van je eigen groententuin of groentenbalkon.
Ecologisch tuinieren
Hij geeft goede informatie wanneer je kan starten met zaaien of wanneer je hiermee nog even moet wachten en waarom. Ook geeft hij goede adviezen over onkruid verdelgen en hoe ongedierte weg te houden van jouw groente op een ecologische manier. Daarnaast inspireert hij je met leuke en originele recepten om jouw eigen verbouwde groente en fruit ook daadwerkelijk op tafel te zetten. Kortom: een echte must have voor zowel beginnende groentetuinierders als voor de gevorderden onder ons!
Wat je zelf kweekt, smaakt beter!
‘Wat je zelf kweekt, smaakt beter.’ dat is de lijfspreuk van tuinspecialist Angelo Dorny. Zijn ervaringen over tuinieren deelt hij al jaren met het grote publiek. Zo komt hij geregeld op tv als groenexpert, is hij auteur van de tuinboeken Angelo’s groentetuin en Het lekkerste terras en daarnaast is hij hoofdredacteur van het gloednieuwe groentijdschrift De tuin op tafel, waarvan deze maand het eerste nummer is verschenen. Voor meer inspiratie of een abonnement op het groentijdschrift kijk op www.angelodorny.be.
De tuin op tafel. 365 dagen ecologisch tuinieren
Angelo Dorny
Davids Fonds
ISBN 978 90 5826 987 4
Prijs 24,95
Tips voor je eigen groentetuin
Mocht je nog meer informatie willen over het beginnen en onderhouden van je eigen groentetuin, een waardevol, praktisch en leuk boek is: “De tuin op tafel. 365 dagen ecologisch tuinieren” van Angelo Dorny. Deze agenda geeft het hele jaar door (365 dagen) tips om je tuin om te toveren in je eigen ‘ecologisch paradijs’. Per seizoen geeft Angelo Dorny informatie, tips en ideeën voor het aanleggen en onderhouden van je eigen groententuin of groentenbalkon.
Ecologisch tuinieren
Hij geeft goede informatie wanneer je kan starten met zaaien of wanneer je hiermee nog even moet wachten en waarom. Ook geeft hij goede adviezen over onkruid verdelgen en hoe ongedierte weg te houden van jouw groente op een ecologische manier. Daarnaast inspireert hij je met leuke en originele recepten om jouw eigen verbouwde groente en fruit ook daadwerkelijk op tafel te zetten. Kortom: een echte must have voor zowel beginnende groentetuinierders als voor de gevorderden onder ons!
Wat je zelf kweekt, smaakt beter!
‘Wat je zelf kweekt, smaakt beter.’ dat is de lijfspreuk van tuinspecialist Angelo Dorny. Zijn ervaringen over tuinieren deelt hij al jaren met het grote publiek. Zo komt hij geregeld op tv als groenexpert, is hij auteur van de tuinboeken Angelo’s groentetuin en Het lekkerste terras en daarnaast is hij hoofdredacteur van het gloednieuwe groentijdschrift De tuin op tafel, waarvan deze maand het eerste nummer is verschenen. Voor meer inspiratie of een abonnement op het groentijdschrift kijk op www.angelodorny.be.
De tuin op tafel. 365 dagen ecologisch tuinieren
Angelo Dorny
Davids Fonds
ISBN 978 90 5826 987 4
Prijs 24,95
Door gastblogger Chantal Pleune
Lees ook

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

Ontspanning
- 28 August 2025
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
Het einde van de zomervakantie is in zicht
- Karlijn Swaen

Recepten
- 04 September 2025
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.