Kookboek: Puur natuur Groente
Daniëlle van Kampen

Kookboek: Puur natuur Groente

donderdag 28 maart 2019
Puur natuur Groente is het kookboek van Monique van der Vloed en staat bomvol heerlijke vega(n) recepten en tips om elke dag meer groente te eten! Monique heeft zelf een groente-inname van zo’n 1500 gram per dag. Groente eten is voor haar iedere dag een feestje! Niet iedereen gaat het echter zo makkelijk af, zeker in ons huidige drukke bestaan met werk, school of een gezinsleven. In dit boek geeft Monique je handige tools om iedere dag méér groente te eten en hoe je dit het gemakkelijkste kunt inplannen in je dagelijkse leven.

Puur natuur Groente
Het kookboek start bij het hoofdstuk ‘Een wereld vol groente’ met de uitleg ‘Groente… wat is het eigenlijk?’ en ‘Waarom is groente zo gezond?’. Ook vind je er het handige hoofdstuk ‘Meer groente eten: hoe dan?’. Monique legt je stap voor stap uit wat groenten zijn en hoe je ze het beste kan bereiden. Daarna volgen recepten met groenten, van ontbijt tot diner!Recepten
Puur natuur Groente is onderverdeeld in acht hoofdstukken. Ieder hoofdstuk bevat informatie over ontbijten, lunchen, dineren of snacken met groente. De recepten zijn over het algemeen niet moeilijk, bijvoorbeeld het ontbijtrecept voor bieten-kaneelbroodjes. Deze zijn voedzaam en geven je heel de ochtend goede energie! Of een verrassende zoete-aardappel bitterbal voor bij de borrel? Ideaal als je veganist of vegetariër bent en ook wilt genieten van een (zoete-aardappel)bitterbal!Lay-out
Kennen jullie nog de kookboeken uit de jaren 90? Puur natuur Groente neemt mij helemaal terug naar die tijd, wat mij ook de indruk geeft dat de recepten eenvoudig te lezen en bereiden zijn. Ook de begeleidende foto's zijn fijn, je ziet meteen hoe een recept eruit komt te zien, wat een fijne houvast is.

Al met al..
Puur natuur Groente is een ideaal boek als je een handleiding nodig hebt voor een gezondere levensstijl en meer groente wilt gaan eten. Daarnaast is het boek inspirerend als je vegetarisch eet. En als je dat al doet, dan vind je er tal aan verrassende recepten in om je kookkunsten te verrijken.

Benieuwd geworden naar Puur natuur Groente of heb je het al in je bezit? Laat ons jouw mening weten via Facebook, Instagram, Twitter of in een reactie. We horen het graag!

Puur natuur Groente
Monique van der Vloed
ISBN: 9789492847034

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.