...

NIEUW: Het Vega Atlas kookboek!

door | 8 mrt 2022 | De Hippe Vegetariër, Kookboeken, Vegan, Vegetarisch, Wereldkeuken

Print Friendly, PDF & Email

Leuk nieuws! Na hard werken, koken en vooral heel erg veel proeven komt dan écht ons nieuwste kookboek uit: De Vega Atlas! Dit boek bestaat uit 160 vega(n) recepten van over de hele wereld! Pak je atlas erbij en ga mee op onze culinaire wereldreis!

Over de hele wereld
Met dit kookboek ligt de wereld aan je voeten. Met de heerlijkste recepten van alle continenten is er genoeg te proeven. Voor dit kookboek hebben we ons laten inspireren door de ontelbare prachtige culturen voor wie vega(n) eten geen hype is, maar gewoon een onderdeel van de keuken. Genoeg exotische gerechten dus, maar je vindt ook klassiekers met een vega(n) twist! Dit kookboek neemt je mee op een wereldreis vol smaak, bijzondere ingrediënten en de heerlijkste kruiden en specerijen.

Lay-out
Geen zorgen, we nemen je mee aan de hand op deze wereldreis. Voorin het boek staat duidelijk vermeld welk gerecht waar vandaan komt en wat de keuken van elk land inhoudt. Het kookboek is ingedeeld in continenten, dat houdt het overzichtelijk! Door alleen al door De Vega Atlas te bladeren waan je jezelf in alle uithoeken van de wereld. De prachtige foto’s nemen je mee naar de bijzondere keukens die deze wereld kent.

Sneak peek
Wij zijn zo enthousiast over dit boek, dus geven we je alvast een kleine sneak peek! Wat ons favoriet recept is? Die kunnen we niet kiezen! Alles is gewoon zo ontzettend lekker.

Bestel jouw exemplaar
We snappen dat je niet kunt wáchten om dit boek in huis te hebben. Reis je af naar Hawaii om met een poké bowl op het strand te liggen? Rij je in een tuktuk over de markt vol met heerlijke kruiden en specerijen in India? Of blijf je dichter bij huis met de veggie paella? Waar je ook heen gaat, je hoeft niet meer te wachten, De Vega Atlas is nu te koop!

Heb jij ons nieuwe kookboek al weten te bemachtigen? Laat ons weten wat je ervan vindt in een reactie op Facebook. Of tag ons op Instagram met @dehippevegetarier. Wij zijn benieuwd!

De Vega Atlas
Isabel Boerdam
€35 | Uitgeverij Carrera
9789048861446

Klik hier om het boek te bestellen op Libris. 

 

Summary
NIEUW: Het Vega Atlas kookboek!
Article Name
NIEUW: Het Vega Atlas kookboek!
Description
Leuk nieuws! Na hard werken, koken en vooral heel erg veel proeven komt dan écht ons nieuwste kookboek uit: De Vega Atlas!
Author
Jitske IJlstra
Volg Jitske

Jitske IJlstra

Creatieve foodie at De Hippe Vegetariër
Jitske is een echte creatieveling, onder andere met koken. Ze is vaak in de keuken te vinden om nieuwe (duurzame) recepten te testen. Waar ze die inspiratie opdoet? Op reis! Wanneer het kan is Jitske graag in het buitenland om nieuwe (eet)culturen te ontdekken. Ze hopt dan van terrasje naar terrasje. Op dat terrasje zal je Jitske nooit alleen aantreffen, haar energie haalt ze namelijk uit gezelligheid.
Jitske IJlstra
Volg Jitske

Latest posts by Jitske IJlstra (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt