Ingrediënten
Voor
personen
Ingrediënten voor de geroosterde aardappelen
Ingrediënten voor de kruidenpesto
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C en verdeel de verschillende soorten aardappels, de rode ui, de tijm en de knoflooktenen over een ruime ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie, breng op smaak met zout en peper en meng goed door elkaar. Bak de aardappels met de ui en de knoflook 25 minuten in het midden van de oven totdat ze goudbruin en knapperig zijn geworden.
Stap 2
Doe de ingrediënten voor de kruidenpesto in de keukenmachine en mix tot een grof geheel.
Stap 3
Haal de ovenschaal uit de oven en verdeel de kruidenpesto en de burrata's over de ovenschaal. Serveer direct.
Dit recept komt uit ons e-book: BBQ & Buiten
20 Zomerse gerechten voor tijdens een zonnige BBQ, tuinfeest of picknick!
Heb jij dit recept geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond in een reactie, op Facebook of op Instagram. We zijn benieuwd!
Op zoek naar een goed koksmes voor in je keuken? Neem dan een kijkje in dit artikel!
Lees ook
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.