
Ingrediënten
Voor
personen
Ingrediënten voor de geroosterde aardappelen
Ingrediënten voor de kruidenpesto
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C en verdeel de verschillende soorten aardappels, de rode ui, de tijm en de knoflooktenen over een ruime ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie, breng op smaak met zout en peper en meng goed door elkaar. Bak de aardappels met de ui en de knoflook 25 minuten in het midden van de oven totdat ze goudbruin en knapperig zijn geworden.
Stap 2
Doe de ingrediënten voor de kruidenpesto in de keukenmachine en mix tot een grof geheel.
Stap 3
Haal de ovenschaal uit de oven en verdeel de kruidenpesto en de burrata's over de ovenschaal. Serveer direct.
Dit recept komt uit ons e-book: BBQ & Buiten
20 Zomerse gerechten voor tijdens een zonnige BBQ, tuinfeest of picknick!
Heb jij dit recept geprobeerd?
Laat ons weten wat je ervan vond in een reactie, op Facebook of op Instagram. We zijn benieuwd!
Op zoek naar een goed koksmes voor in je keuken? Neem dan een kijkje in dit artikel!
Lees ook

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 28 August 2025
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
Het einde van de zomervakantie is in zicht
- Karlijn Swaen

- 04 September 2025
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.